ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

[1130 εμφανίσεις]
ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσα στο Νέο Φάληρο. Μόλις τελείωσα το σχολείο, ξεκίνησα να εργάζομαι σε μεγάλη πολυεθνική διαφημιστική εταιρεία στην οποία έμεινα πιστή 18 χρόνια. Στην αρχή σπούδαζα παράλληλα δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και αργότερα μάρκετινγκ σε ιδιωτικό κολλέγιο. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, αποκόμισα εμπειρία και γνώση σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας μέσα από πολύ απαιτητικές συνεργασίες. Ο σχεδιασμός και η εκτέλεση ενός έργου βασιζόταν πάντοτε στην απόλυτη κατανόηση της αγοράς και των στόχων, στη σωστή στρατηγική, στην άμεση ανταπόκριση, στην τήρηση στενών προθεσμιών, στις σκληρές διαπραγματεύσεις, στην αξιοποίηση εργαλείων, στην παρακολούθηση και την αποτίμηση των πλάνων σε σχέση με τους στόχους.

Αν διδάχθηκα ένα πράγμα όλα αυτά τα χρόνια, είναι ότι αυτό που λείπει στον τρόπο σκέψης ενώ είναι ταυτόχρονα το πιο σημαντικό, είναι η κοινή λογική. Αυτή η διαπίστωση είναι που με έκανε να αποχωρήσω από το χώρο της επικοινωνίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η κρίση θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία για να ξαναβρούμε ή να ανακαλύψουμε την κοινή λογική, αλλά μάλλον μας οδηγεί στο να τη χάσουμε τελείως. Προτίμησα να μείνω άνεργη γιατί, όπως λέει ο Θάνος Τζήμερος: «αν δεν μπορείς να ζήσεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι, θα καταλήξεις να σκέφτεσαι με τον τρόπο που ζεις».

Η κοινή λογική και αυτή η θέση του Θάνου είναι που με έφεραν κοντά στη δημιουργία, ξανά! Δεν είχα κομματική δράση στο παρελθόν, γιατί πάντοτε μου ήταν σαφές ότι με τους υπάρχοντες πολιτικούς δεν πάμε πουθενά. Τώρα που επιτέλους βρέθηκε μια φωνή που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ναι. Θα συμπράξω, θα κάνω ο,τι μπορώ για να βοηθήσω. Όλοι εμείς που έχουμε δουλέψει πολύ, σκληρά, με καλά αποτελέσματα είμαστε χρήσιμοι. Αν συνεργαστούμε, θα τα καταφέρουμε. Ελάτε να ενώσουμε τη δημιουργικότητά μας για έναν στόχο πολύ μεγάλο. Να τελειώνουμε με το σάπιο κομματικό σύστημα και να ξαναγίνει η Ελλάδα χώρα παραγωγής.

 

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας