ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Οι εκλογές που έρχονται για την Τοπική  Αυτοδιοίκηση, δεν είναι μια συνήθης εκλογική αναμέτρηση. Στο σχέδιο «Καλλικράτης» ενσωματώνονται όλες οι αξίες που πιστεύει και διακατέχει  μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία: η λογοδοσία, η διαφάνεια, η αποτελεσματικότητα, ο σεβασμός στο δημόσιο χρήμα. Με τα νέα δεδομένα στον αυτοδιοικητικό ορίζοντα έχουμε υποχρέωση να γυρίσουμε οριστικά σελίδα. Να βάλουμε τα θεμέλια για μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση ώστε ο νέος Δήμος Κοζάνης , μεγαλύτερος πλέον σε έκταση , πλουσιότερος σε πόρους, προσωπικό και αρμοδιότητες να είναι πιο αποτελεσματικός , πιο οικονομικός , πιο διαφανείς και επιπλέον πιο δημοκρατικός , πιο ανοιχτός στην κοινωνία , πιο κοντά στον πολίτη.

 
Πίστεψα και ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Λάζου Μαλούτα και συμπαρατάχθηκα μαζί του έμπρακτα  για να πρωτοστατήσω  με πάθος για προσφορά και δημιουργία στον Νέο Δήμο Κοζάνης, μαζί με τα άλλα πρόσωπα που στελεχώνουν το συνδυασμό και διαθέτουν εμπειρία, γνώση, ήθος και εντιμότητα αλλά και με τη νεολαία στο πλευρό μας, στοχεύοντας στην καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Έχοντας βαθιά γνώση των προβλημάτων του νέου Δήμου Κοζάνης αλλά και την   θέληση να εργαστώ για την υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ», σε συνδυασμό με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, που όλοι καθημερινά αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσω, με τη δική σας μοναδικά σημαντική βοήθεια στις επερχόμενες εκλογές, να κάνω το όραμα αποτελεσματικό στόχο και την επιθυμία του πολίτη κανόνα ζωής.
 
Με εκτίμηση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

 

Αναλυτικά

Γεννήθηκε το 1942 στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης και είναι μόνιμος κάτοικος Κοζάνης από το 1942, παντρεμένος με την Ευστρατία Κοσμαδάκη και έχει δύο κόρες. Φοίτησε στη Δημόσια Εμπορική Σχολή Κοζάνης και από το 1966 αναπτύσσει επιχειρηματική δραστηριότητα.

 
Είναι παρών στην πολιτική ζωή του τόπου στις κοινές προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο για 35 περίπου χρόνια, σε όλα τα μέτωπα της κοινωνικής ζωής.
 
Στον Αθλητισμό, όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνης και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης για μια 15ετία περίπου.
 
Στον Τουρισμό, όπου πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού, την ίδρυση του γραφείου Τουρισμού στο Δήμο Κοζάνης, την αναβίωση της Κοζανίτικης Αποκριάς, από το 1974 και μετέπειτα.
 
Στην Αυτοδιοίκηση, με την πολύχρονη παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης και την επιτυχημένη θητεία του ως αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τον πολιτισμό, καθαριότητα, οικονομία. Επίσης, διετέλεσε αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος Νομού Κοζάνης από το 1995 μέχρι το 2006, θητεύσας ως Αντινομάρχης και Αναπληρωτής Νομάρχη στους τομείς οικονομίας, διοίκησης και ανάπτυξης.
 
Στην Επιχειρηματική Ανάκαμψη, με την 35χρονη παρουσία του στην Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Νομού Κοζάνης του οποίου ήταν Πρόεδρος από το 1993 μέχρι το 2006 κοινής αποδοχής από όλα τα πολιτικά κόμματα και φορείς του επιχειρηματικού κόσμου του Ν. Κοζάνης. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας του οποίου είναι
Παραρτήματος του ΕΒΕ Πτολεμαΐδας. Επίσης, διετέλεσε για μια 8ετία Ειδικός Γραμματέας της Διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και για την προσφορά του τιμήθηκε όλως ιδιαίτερα και αναγορεύτηκε ως επίτιμος Ειδικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ και υπηρέτησε ως Περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
 
Πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ν. Κοζάνης της οποίας είναι Πρόεδρος από την ίδρυση της, από το 1995 μέχρι και σήμερα.
 
Σήμερα η Συνεταιριστική Τράπεζα μετεξελίχθηκε σε Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, με πάνω από 5.500 μέλη, και προσωπικό πάνω από 35 άτομα ενώ έχει 5 καταστήματα, 2 στην Κοζάνη, ένα στην Πτολεμαΐδα, ένα στα Γρεβενά, ένα στην Αιανή και σύντομα θα εξαπλωθεί σε όλη την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας( Φλώρινα και Καστοριά).Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συνεταιρισμών Ελλάδος (ΕΣΤΕ).
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΑΝ.ΚΟ.
 
Στην εξωστρέφεια της οικονομίας του Νομού, αφού πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη σχέσεων του νομού με πολλές χώρες του κόσμου, πρωτοστάτησε στην δημιουργία του Διαβαλκανικού Κέντρου Ν. Κοζάνης και επί προεδρίας του τόσο ως προέδρου του ΕΒΕ, όσο και ως πρόεδρος του Διαβαλκανικού Κέντρου υπέγραψε πλείστα όσα σύμφωνα συνεργασίας και φιλίας με τις περισσότερες βαλκανικές χώρες. Πρωτοστατεί και αγωνίζεται δυναμικά για την ολοκλήρωση της ΒΙ.ΠΕ. και του Διεθνούς Εμπορευματικού Κέντρου και ήδη είναι Πρόεδρος του Βαλκανικού Επιχειρηματικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Φωτογραφίες

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας