ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

[819 εμφανίσεις]
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Γεννήθηκα το 1976 στην Μυτιλήνη και η οικογένεια μου έχει ρίζες από την Πέργαμο της Μικράς Ασίας. Μεγάλωσα στο χωριό Παπάδο της Γέρας και έμενα εκεί με την οικογένεια μου εώς 18 ετών. Είμαι παντρεμένη με τον Δημοσθένη Μαρκούρη και έχουμε ένα κοριτσάκι την Αθηνά.
Από το 2000 εώς σήμερα κατοικώ μόνιμα στην Ηλιούπολη.
Σπούδασα στο ΤΕΙ Αθηνών Διοίκηση Επιχειρήσεων από όπου αποφοίτησα το έτος 2000. Από το το 1995 εώς και σήμερα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Τον Μάρτιο του 2009 προκρίθηκα στον διαγωνισμό Green Dreams από το Alba Graduate Business School σε συνεργασία με την Λέσχη Επιχειρηματικότητας με θέμα την Πράσινη Επιχειρηματικότητα και έγινε δημοσίευση της ιδέας από το περιοδικό Γυναίκα στην Καθημερινή.
Έχω υπηρετήσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ και την Δημοκρατική Παράταξη τόσο όσο απλό μέλος όσο και μέσα από θεσμικές αρμοδιότητες που είχα. Το 2006 εκλέχθηκα ως μέλος Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ετεροδημοτών Λέσβου. Από το 2009 εώς και σήμερα είμαι Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Ηλιούπολης. Από το 2010 εώς σήμερα είμαι Υπ. Ομ. Εργασίας Επιχειρηματικότητας Νέων στον Τομέα Ανάπτυξης του ΠΑ.ΣΟ.Κ
Οι προτάσεις μου για τους νέους, την επιχειρηματικότητα και την Αγροτική Ανάπτυξη είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο. Από τον Φεβρουάριο του 2010 η πρόταση του Τομέα Ανάπτυξης «Η Ελλάδα στα χέρια των νέων-Δρω και Επιχειρώ» διακινούμενη σε στελέχη και υπουργεία (Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Παιδείας, Εργασίας) αφενός έγινε κοινός τόπος σε πολιτικές εξαγγελίες, αφετέρου οδήγησε και σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας για την δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας www.startupgreece.gov.gr.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, είμαι ένας νέος άνθρωπος με όραμα, σταθερές αξίες και αρχές με αισιοδοξία. Πάντα η λογική μου είναι η πολιτική να είναι πράξη και όχι θεωρία. Αρκετοί με ρωτάνε γιατί αποφάσισα να κατέβω σε αυτές τις εκλογές, σε αυτή την δύσκολη για όλους μας εποχή, έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να εκλεγώ. Πιστεύω ότι ΤΩΡΑ εμείς οι νέοι άνθρωποι, οι νέες εργαζόμενες μητέρες πρέπει να δώσουμε την μάχη περισσότερο από ποτέ άλλοτε και να είμαστε παρόν. Πιστεύω ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα μας από το αδιέξοδο.
Ανανέωση τώρα, δώστε δύναμη στους νέους ανθρώπους, για να δώσουν Ελπίδα για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα.
 

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας