ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ

Ο Θεόδωρος Χαρτοματσίδης απόφοιτος των σχολών Νομικής και Θεολογίας και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Κανονικό Δίκαιο και τις Διεθνείς Σχέσεις.

Εργάστηκε για πέντε χρόνια από τη θέση του Ειδικού Επιστήμονα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στις Βρυξέλλες και στη συνέχεια ως Διευθυντής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο είναι Διευθυντής του ΕΟΤ στο Παρίσι.

 

 • Ιδρυτής και Πρόεδρος της ΜΚΟ το ΄Σπίτι της Ευρώπης Κοζάνη΄
 • Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμων Ν. Κοζάνης
 • Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Ελλάδας
 • Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Ελληνο – Λουξεμβουργιανού Εμπορικού και Τουριστικού Επιμελητηρίου
 • Ειδικός Εμπειρογνώμονας της Ειδικής Μονάδας ΤΑΙΕΧ (Technical Assistance and Information Exchange Instrument) για θέματα Εσωτερικής Αγοράς, της Γενικής Διεύθυνσης Διεύρυνσης της Ευρωπαικής Επιτροπής τη διετία 2004 – 2005

 

Αναλυτικά

Οι εκλογές του Νοεμβρίου για την τοπική αυτοδιοίκηση θα αποτελέσουν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση στη χώρα μας έξι μήνες μετά τη λήψη και την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας, το σκληρό πρόσωπο των οποίων βιώνει εδώ και καιρό η κοινωνία μας.

Ισως να είναι και η πρώτη στη νεότερη ιστορία της χώρας μας εκλογική διαδικασία όπου οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν και να αξιολογήσουν ένα πολιτικό σύστημα που εδώ και μήνες βρίσκεται σε βαθύτατη κρίση πολιτικής, ηθικής, αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας.
 
Το διακύβευμα του νέου αυτοδιοικητικού σχεδίου που ακούει στο όνομα ΄Καλλικράτης’, ως νόμος πλέον της πολιτείας, μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, για μια νέα εποχή. Μια εποχή που θα αλλάξει τη μοίρα της Ελλάδας, τη μοίρα του νέου διευρυμένου δήμου Κοζάνης.
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη.
 
Μένοντας μακριά από τη γενέτειρά μου, η αγάπη για τον τόπο μου, ιδιαίτερα η αγωνία για το μέλλον και την εξέλιξη της πορείας του παρέμενε και παραμένει άσβεστη. Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας βρέθηκα να συναντώ και να συνεργάζομαι με ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και όλου του φάσματος από όλη την Ευρώπη. Θαύμαζα τις προσπάθειες όλων εκείνων που πάσχιζαν για την πρόοδο των περιοχών τους και απορούσα -γιατί όχι και εμείς-, γιατί όχι στο βαθμό που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε δυνατότητες και πρακτικές που θα επέφεραν ουσιαστική πρόοδο και βελτίωση στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
 • Κίνητρο: η πολύτιμη εμπειρία από την παραμονή μου τόσο στο Βέλγιο όσο και στη Γαλλία.
 • Όραμα: ο νέος δήμος και οι πολίτες του.
 • Στόχος: η ποιοτική αναβάθμιση και η μεγαλύτερη ανάπτυξη του δήμου μας.
Συστρατεύομαι στη συλλογική προσπάθεια της Άννας Νανοπούλου με τη βεβαιότητα της ανιδιοτελούς προσφοράς και την ελπίδα ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας, ο οποίος το έχει ανάγκη και το Αξίζει!

 

Ποιός είναι ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Χαρτοματσίδης

Ο Θεόδωρος Χαρτοματσίδης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1972. Γιός του αείμνηστου Ιεροδιδάσκαλου Γεώργιου Χαρτοματσίδη από το Δ.Δ. Κίσσας-Κοιλάδας του πρώην Δήμου Ελλησπόντου και της Ιωάννας Παπακωνσταντίνου από το Δ.Δ. Κτενίου του ιστορικού Δήμου Αιανής. Είναι πατέρας της Ιωάννας (4 ετών).
 
Πέρασε την παιδική και εφηβική του ηλικία στην Κοζάνη και στη συνέχεια βρέθηκε στις Βρυξέλλες για να πραγματοποιήσει τις σπουδές του. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βρυξελλών (Université Libre de Bruxelles) και απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Ορθόδοξου Ινστιτούτου Παρισίων (Institut Orthodoxe Saint Serge de Paris). Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές σε δύο διαφορετικούς τομείς, αυτόν του Κανονικού Δικαίου στο Καθολικό Ινστιτούτο Παρισίων (Institut Catholique de Paris) και της Ευρωπαικής Πολιτικής με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις από το Ινστιτούτο Ευρωπαικών Σπουδών του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βρυξελλών (Université Libre de Bruxelles).
 
Από το Σεπτέμβριο του 2001 και για διάστημα περίπου πέντε χρόνων πρόσφερε τις υπηρεσίες του από τη θέση του Ειδικού Επιστήμονα του Αντιπροσωπευτικού Γραφείου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στην πρωτεύουσα της Ευρωπαικής Ένωσης τις Βρυξέλλες.
 
Τον Απρίλιο του 2006 κλήθηκε από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης να αναλάβει τη Διεύθυνση του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στις Βρυξέλλες για το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο έως τον περασμένο Αύγουστο που του ανατέθηκε η Διεύθυνση του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας στο Παρίσι. Στη θέση αυτή παραμένει μέχρι και σήμερα με αντικείμενο την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στη γαλλική αγορά.
 
 Ιδρυτής και Πρόεδρος της ΜΚΟ το ΄Σπίτι της Ευρώπης Κοζάνη΄ (2004)
 
Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμων Νομού Κοζάνης (1997)
 
Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Ελλάδας (2003)
 
Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Ελληνο – Λουξεμβουργιανού Εμπορικού και Τουριστικού Επιμελητηρίου (2010)
 
Ειδικός Εμπειρογνώμονας της Ειδικής Μονάδας ΤΑΙΕΧ (Technical Assistance and Information Exchange Instrument) για θέματα Εσωτερικής Αγοράς, της Γενικής Διεύθυνσης Διεύρυνσης της Ευρωπαικής Επιτροπής τη διετία 2004 – 2005
 
Ομιλεί Γαλλικά, Αγγλικά και Ρωσικά.

 

 

Facebook

Twitter

Φωτογραφίες

SALON DES VACANCES 2009
SALON DES VACANCES 2009
SALON DES VACANCES 2009
SALON DES VACANCES 2009
ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

Πανόρμου 2Β, Κοζάνη 50100

Τ:24611 01170 - Κ: 6982 555541 - Ε:[email protected]

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

 • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
 • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
 • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
 • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
 • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
 • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
 • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
 • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας