ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ - 15 Σεπτεμβρίου

[352 εμφανίσεις]
Εικόνα άρθρου

Την πλήρη ικανοποίηση του εξέφρασε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πειραιά «»  Δημήτρης  Λυμπερόπουλος μετά το πέρας της εκδήλωσης – παρουσίασης του προγράμματος της Κίνησης που έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο ΣΑΒΟΪ και ώρα 8:30 μ.μ..

 

Συγκεκριμένα στην περιεκτική ομιλία του ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος τοποθετήθηκε πρώτα πάνω στη πολιτική διάσταση των  Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και στη συνέχεια πιο αναλυτικά έθεσε τα βασικά προβλήματα με τα οποία  βρίσκεται αντιμέτωπος ο Πειραιάς και οι Δημότες του, θέτοντας προ ευθυνών αυτούς που διαχειρίστηκαν τα Δημοτικά πράγματα από τη θέση του Δημάρχου Πειραιά.

 

Στο μέρος του Πολιτικού χαρακτήρα των εκλογών καταδίκασε τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από τις κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις της τελευταίας εικοσαετίας , δίνοντας έμφαση στην αντίσταση της παράταξης του στο Μνημόνιο, στην κατάργηση των εργατικών κατακτήσεων, του ξεπουλήματος της Χώρας αλλά και στον «Καλλικράτη»  που συρρικνώνει τη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Κατά την  εκφώνηση του δικού του οράματος, εστίασε σ’  ένα  Πειραιά αντάξιο των ικανότατων Δημοτών του , μέσα από την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που προσφέρει τόσο η κρατική δομή όσο και τεχνολογική εξέλιξη σε τομείς πρωτοποριακούς, που κατά κοινή ομολογία πάρα πολλοί υποψήφιοι όχι μόνο δεν αναφέρονται αλλά πιθανότατα να μην γνωρίζουν καν την ύπαρξη τους.

 

Οι ρηξικέλευθες προτάσεις του για συγκεκριμένες δράσεις που θα εκτίναζαν την εικόνα και τη οργανωτική δομή του Πειραιά, προβλημάτισαν πολύ πέρα  απ’ τα συνηθισμένα  το ακροατήριο  και αυτό φάνηκε στο διάστημα της εκδήλωσης  που περιελάμβανε διάλογο, όπου οι ερωτήσεις πήραν  χαρακτήρα καταιγίδας.

 

Στις  απαντήσεις πέραν της επιστημονικής τεκμηρίωσης περιλαμβάνονταν  και η διεθνής εμπειρία καθώς και ο τρόπος χρηματοδότησης του, κάτι που πραγματικά άφηνε άφωνους τους πάντες.

Η βαθμολογία σας: Τίποτα Μέσος όρος: 5 (1 vote)

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας