TO EΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ.

Εικόνα άρθρου

31/03/2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ
 
 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΩΦΕΥΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ "ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΡΚΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ ΤΗΣ Ε.Ε.!!! ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ο.Ζ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ)!!!!!!"
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ...ΟΤΑΝ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ  Η ΥΓΕΙΑ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ  45%!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ....ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ  ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
α)  Στάση πληρωμών για εύλογο διάστημα. Οπως έκανε η Γερμανία το 1950. Προβλέπεται και από το Διεθνές Δίκαιο: «Τα κράτη υποχρεούνται να προστατεύουν τους πολίτες τους πρώτα απ’ όλα καθώς και τη λειτουργία τους (καταβολή μισθών, σχολεία, υγεία, άμυνα κ.τ.λ.) έναντι οποιουδήποτε πιστωτή».
β)  Εξέταση της νομιμότητας του χρέους. Από Διεθνή Επιτροπή, όπως έκαναν ο Ισημερινός κι άλλες χώρες. Παραπομπή όσων μας υπερχρέωσαν σκοπίμως και δολίως στο Ειδικό Δικαστήριο. Εδώ και τώρα.
γ) Απαίτηση έναρξης καταβολών από τη Γερμανία των Πολεμικών Επανορθώσεων, που η ίδια έχει αναγνωρίσει με Συνθήκες από το 1946.
δ) Σταμάτημα εδώ και τώρα όλων των εκβιασμών, με τη χρήση όλων των εθνικών πόρων. Ακόμα και με εθνικόν έρανο. Ανασυγκρότηση του κράτους με σταμάτημα της σπατάλης και σύλληψη της φοροδιαφυγής. Καταφυγή στο απέραντο απόθεμα φιλότιμου των Ελλήνων, όταν δουν τη Δικαιοσύνη να απονέμεται.
ε) Ανάπτυξη.΄Αμεση σύνδεση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής με τον τουρισμό. Ενίσχυση του επιχειρείν. Αποκατάσταση της Εργασίας στο στάτους που είχε πριν από το Μνημόνιο (Συλλογικές Συμβάσεις, Ασφαλιστικό, όλα). Ολα! Πίσω στην Αξιοπρέπεια εδώ και τώρα. Κρατικοποίηση των Τραπεζών. Δημιουργία Λαϊκής Τράπεζας με χαμηλότοκα μικροδάνεια για όλους.
στ) Παραμονή στο ευρώ με τους δικούς μας όρους. Ή έξοδος από το ευρώ με τους δικούς μας όρους.
ζ)  Επανατοποθέτηση της Ελλάδας στη γεωπολιτική σκακιέρα με όρους ανεξάρτητου και κυρίαρχου κράτους. Αξιοποίηση των φυσικών μας συμμάχων, όπως η Ρωσία, ισότιμες σχέσεις με τους βάσει Συνθηκών εταίρους μας. Αξιοποίηση με στρατηγική διασφάλιση του φυσικού πλούτου της χώρας.»

Αναρτήθηκε από στις 1:55 π.μ.

No votes yet

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις