Για τις φωτογραφικές τροποποιήσεις σχεδίου πόλης στην Ανάβυσσο

LOGO100

Με αφορμή τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με μεμονωμένες ρυθμίσεις του σχεδίου πόλης στο Μαύρο Λιθάρι με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση συμφερόντων αιρετού και δύο ακόμη ιδιοκτητών γης, η δημοτική Κίνηση Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού καταγγέλλει:

 1. Τις μεμονωμένες, φωτογραφικές και μάλιστα επανειλημμένες παρεμβάσεις στα σχέδια πόλης – και όχι μόνον, προς ίδιο συμφέρον. Ένα τέτοιο γεγονός είναι διπλά κατακριτέο και καταδικαστέο όταν αιρετοί, στους οποίους ανατίθεται η ευθύνη συγκεκριμένων Υπηρεσιών, – εν προκειμένω της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαρωνικού – καταχρώνται την ιδιότητά τους και την εμπιστοσύνη των πολιτών για την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων.
 2. Την υποκριτική στάση αιρετών, οι οποίοι προΐστανται εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων κατά «μεγαλοεπενδυτών,» ενώ μεθοδεύουν οι ίδιοι και προς ίδιο συμφέρον την προσέλκυση και εγκατάσταση μεγάλων συμφερόντων στην περιοχή του Δήμου Σαρωνικού.
 3. Τις κατά κανόνα μεθοδεύσεις Υπηρεσιών και παραγόντων του Δήμου Σαρωνικού, με τις οποίες αρνούνται στην πράξη την ενημέρωση των πολιτών, συντηρούν την αδιαφάνεια στο Δήμο και ακόμη – ακόμη φέρουν τους πολίτες προ τετελεσμένων και αδιεξόδων, συχνά ζημιώνοντάς τους όπως και συνολικά τις τοπικές κοινωνίες.

Η Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νίκος Βολάκος, λόγω και της επαγγελματικής του ιδιότητας ως πολιτικός μηχανικός, επαναλαμβάνουν ότι τα σχέδια πόλεις, οι αλλαγές χρήσεις γης, κ.λ.π. αποτελούν αναπτυξιακά εργαλεία για τον τόπο, απαιτούν μακρόπνοο και συνολικό σχεδιασμό και πρέπει να αποφασίζονται και να προωθούνται με γνώμονα τις ανάγκες του τόπου και των πολιτών. Οι φωτογραφικές ρυθμίσεις αποτελούν σκανδαλώδη πρόκληση του κοινού αισθήματος και συχνά κινούνται στα όρια του νόμου.

Filed under: ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

 • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
 • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
 • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
 • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
 • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
 • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
 • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
 • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις