ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

[5055 εμφανίσεις]
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Ιωαννίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Μετά την απόκτηση του πτυχίου του από τη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ. γράφτηκε στη Βιομηχανική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε ως Γεωπόνος στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας και υπηρέτησε κατά σειρά στα αντίστοιχα καταστήματα: Λαγκαδά, Σοχού, Θεσσαλονίκης, στην Ε' Γεωτεχνική Επιθεώρηση, στη Φυτική Παραγωγή στην Αθήνα και στην Διεύθυνση Προσωπικού. Διακρίθηκε για την προσφορά του στις Υπηρεσίες που εργάσθηκε και ιδιαίτερα στο Σοχό όταν παρέλαβε μικρή θυρίδα και τη μετέτρεψε σε κατάστημα.
 
Παράλληλα, εργάσθηκε ως προπονητής στην Καλαθοσφαιρική Ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, με μικρή διακοπή όταν ανέλαβε την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης ως πρώτος προπονητής, και κατόπιν στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Επανήλθε στην Εθνική Ομάδα από την οποία διέκοψε όταν εξελέγη βουλευτής λόγω ασυμβίβαστου. Είναι πολυνίκης προπονητής, αφού κατέκτησε 12 πρωταθλήματα Ελλάδας, 6 κύπελλα, συμμετείχε σε 6 final four και με τις τρεις ομάδες (ΑΡΗ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ) και έπαιξε σε τρεις τελικούς.
 
Στις εκλογές του 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, της Διακομματικής Επιτροπής για τη Διαμόρφωση Θεσμικού Πλαισίου Εγγυήσεων Διαφάνειας στον Αθλητισμό καθώς και της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος.
 
Επανεξελέγη βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 και στις 19 Σεπτεμβρίου 2007 ανέλαβε καθήκοντα Υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, έως το τέλος της κυβερνητικής θητείας.
 
Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 επανεξελέγη βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης.
 
Μεταξύ των πολλών διακρίσεων που του έχουν απονεμηθεί, ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει βραβευθεί από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με τον τίτλο HOMO HELLENICUS. Ο τιμητικός αυτός τίτλος απονέμεται σε προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που υπηρέτησαν με το έργο και τη ζωή τους τις Αξίες του Ελληνισμού.
Είναι παντρεμένος με τη Γιούλα Γκιουζελοπούλου και έχουν μια κόρη την Ελένη – Θεοδώρα.
Εκλεγμένος/νη: 
Βουλευτής

Επικοινωνία

Διεύθυνση: 
Αγ. Σοφίας 16 Θεσσαλονίκη 54622
Τηλέφωνο: 
2310 254440-1 Fax 2310 254434

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας