ΚΑΙΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ-ΕΥΑ

[12624 εμφανίσεις]
ΚΑΙΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ-ΕΥΑ

Η Εύα γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της Αλέξανδρος, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, είναι διπλ. Μηχαν./Ηλεκτρ. Μηχανικός ΑΠΘ, η μητέρα της Μαρία Ιγνατιάδου από τη Μικρά Ασία μεγάλωσε στην Ημαθία, ενώ η μικρότερη αδελφή της Μανταλένα, είναι ασκούμενη δικηγόρος.

Το 2007 εκλέχτηκε βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α' Θεσ/νίκης. Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων και της Ειδικής μόνιμης Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής, καθώς και εισηγήτρια Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας ΠΑΣΟΚ Μακεδονίας-Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας συμμετείχε σε αποστολές της Βουλής στο εξωτερικό, πραγματοποίησε ομιλίες επί νομοσχεδίων και εισηγήσεις επί προτάσεων νόμου του ΠΑΣΟΚ και κατέθεσε ερωτήσεις για σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων η παιδεία, η οικονομία, η προστασία του περιβάλλοντος, η ανεργία, η κοινωνική πρόνοια και προβλήματα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσ/νίκης.

Υπήρξε μέλος της επιτροπής Δημητρίων, αλλά και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης, όπως και της "Παναγίας Σουμελά", ενώ παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Νέων για τα Ηνωμένα Έθνη από το 2005, και της Μ.Κ.Ο. Κ.Ε.Α.Ν. Ακόμα είναι μέλος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού και του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Channel από το 2004 έως το 2007, παρουσιάζοντας τις απογευματινές ειδήσεις του Σαββατοκύριακου.

Σπούδασε στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας το 2005. Το 2008 απέκτησε τίτλο Διεθνολόγου από το μεταπτυχιακό τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ.

Το 2004 ήταν η νεότερη υποψήφια Βουλευτής που εκλέχθηκε, αλλά δεν ανέλαβε, καθώς ήταν επιθυμία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, να κρατήσει την έδρα.

Το 2002 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Θεσ/νίκης. Διετέλεσε γραμματέας του πρώτου Νομαρχιακού Συμβουλίου Νέων Θες/νίκης το 2003 και Πρόεδρος του Σ.Φ. Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ. Από το 1992 υπήρξε μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΜΚ και αργότερα της ΠΑΣΠ.


Εκλεγμένος/νη: 
Βουλευτής

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

 Ιστοχώρος:

http://www.evakaili.gr
Email:
[email protected]
Διεύθυνση:
Γραφεία: 1) Εθνικής Αμύνης 21, 546 21 Θεσσαλονίκη, τηλ.            2310238891      ,            6981828782      , φαξ 2310238899. 2) Βουλής 4, 105 62 Αθήνα, τηλ.             2103220635      , φαξ: 2103706565.

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΚΑΙΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ-ΕΥΑ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας