ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Γεννήθηκα στις 27 Μαΐου 1966 από πατέρα Μανιάτη και μητέρα Κρητικιά. Ολοκλήρωσα την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στα Πρότυπα Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και κατόπιν εισαγωγικών εξετάσεων εισήλθα στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιώς απ ΄όπου και απεφοίτησα το 1984.
Την ίδια χρονιά, εισήλθα μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απ΄ όπου και αποφοίτησα το 1989 . Συμμετείχα ενεργά στο φοιτητικό κίνημα της εποχής ως μέλος της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής . Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσα την εκμάθηση Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας αποκτώντας τα πτυχία Proficiency in English από το Cambridge University και Sorbonne 2, ομιλώντας άπταιστα τις γλώσσες αυτές.
Την περίοδο 1990 – 1992 εξεπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός Υγειονομικού (Οδοντίατρος) με ταυτόχρονη άσκηση της οδοντιατρικής στα νοσοκομεία 401.Σ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ και Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.
Από το 1992 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά ως μάχιμος οδοντίατρος. Το 1999 απέκτησα και το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2006 απέκτησα το M.Sc. in Oral Surgery, University of Glasgow.
Το 2006 συμμετείχα στις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πειραιά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» με επικεφαλής τον αείμνηστο Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραια Παναγιώτη ( Τάκη ) Μελά όπου και κατέλαβα την πρώτη θέση των υποψηφίων του συνδυασμού.
Το 2009 κατέλαβα την θέση του εκλιπόντος Παναγιώτη (Τάκη) Μελά ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και ανέλαβα και επικεφαλής του συνδυασμού.
Το 2010 συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά , επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, δίχως κομματική στήριξη από οποιοδήποτε κόμμα και έλαβα ποσοστό 3, 52 % πετυχαίνοντας την εκλογή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, θέση την οποία κατέχω ως σήμερα.
Είμαι μέλος σε συνδέσμους και συλλόγους του Πειραιά όπως Πειραϊκός Σϋνδεσμος, Ροταριανός Όμιλος Ανατολικού Πειραιά – Καστέλας , Ένωση Απανταχού Μανιατών , Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστέλας και άλλοι.

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας