ΚΑΝΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΝΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η συμμετοχή στο θεσμό της πρώτης αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης-όραμα γενεών- αποτελεί πρόκληση αλλά και πρόσκληση για κάθε νέο άνθρωπο, νέο επιστήμονα που πιστεύει πραγματικά σε αυτόν , που διαθέτει θέληση, μεράκι, γνώσεις, αισιοδοξία και πάνω από όλα όρεξη για δουλειά και αγώνα.

Το νέο όραμα είναι κοινό μα χρειάζεται δουλειά.

Συνδέεται με την πεποίθηση ότι το μέλλον και η προοπτική της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, είναι μια υπόθεση που αφορά όλους εμάς που ζούμε σ΄αυτόν τον τόπο. Για μια περιφέρεια με ισόρροπη ανάπτυξη και ποιότητα ζωής, με απασχόληση και ίσες ευκαιρίες για τους νέους και τις νέες, με σύγχρονες παραγωγικές υποδομές, με περιβάλλον που σέβεται τις επόμενες γενιές ,με ενεργό ρόλο στα Δυτικά Βαλκάνια, με πολιτισμό αντάξιο της κληρονομιάς μας.

Αναλυτικά

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1984. Γονείς του ο δικηγόρος Κοζάνης Γεώργιος Κανάβας και η Αικατερίνη Γρίβα οικονομική επιθεωρήτρια Δυτικής Μακεδονίας.

Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, στο Βαλταδώρειο Γυμνάσιο Κοζάνης και απεφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Κοζάνης. Σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και είναι α. δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Κοζάνης.

Είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα με τίτλο « Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA- Master in Business Administration)» του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Ternopil και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.

Γνωρίζει Αγγλικά και είναι κάτοχος του πτυχίου Proficient Communication του Πανεπιστημίου του Γουέστμινστερ. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως οπλίτης πεζικού.

Ενεργό μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στα φοιτητικά του χρόνια στο Πανεπιστήμιο με την ΠΑΣΠ Κομοτηνής .Η ενασχόληση του με τον χώρο της νεολαίας για σειρά ετών του επιτρέπει να γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα των νέων και τις ανησυχίες τους για το αύριο.

Φωτογραφίες

ΚΑΝΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΚΑΝΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας