ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Πάνος Κεπαπτσόγλου, γιος του αείμνηστου καθηγητή Δημοσθένη Κεπαπτσόγλου, γεννήθηκε το 1966 στο Άργος Ορεστικό, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Πτυχιούχος Εργολήπτης Δημοσίων Έργων.

Μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος από το 1996,  εκλέγεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ε.Ω.Τ.Ε.Ε. ( Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας).

Το Μάρτιο του 1991 αναλαμβάνει τη Διεύθυνση της Κοινοτικής Επιχείρησης Αδρανών Υλικών Μαυροχωρίου ( Κ.Ε.Α.Υ.Μ.) στην οποία ανήκουν το Τουριστικό Σκάφος «Ολυμπία» , ο ξενώνας Πολυκάρπης και ο Λιμναίος Οικισμός του Δισπηλιού.  Χάρη στην εξυγίανση και αναδιοργάνωση που πέτυχε αποτελεί σήμερα μία από τις λίγες κερδοφόρες Δημοτικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Το 2002 εκλέγεται 1ος Νομαρχιακός  Σύμβουλος Καστοριάς!  Από το 2006 ασκεί εποικοδομητική και δημιουργική αντιπολίτευση στο Δήμο Άργους Ορεστικού ως επικεφαλής της μειοψηφίας.
Είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Μπουργανού,γιατρό, ειδική παθολόγο και έχουν δύο παιδιά, το Δημοσθένη και τη Σοφία.

 

 

Αναλυτικά

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, αλλά και για το Δήμο μας ειδικά, η ισχυρή τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να δώσει ελπίδα στον τόπο, στον πολίτη, στο συνάνθρωπό μας. Την ελπίδα αυτή θέλει να εκφράσει και να αναδείξει ο συνδυασμός μας, Προτεραιότητα στον Πολίτη, για το Νέο Διευρυμένο Δήμο Ορεστίδος. Στόχος μας η συστράτευση όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου αυτού, μακριά από αποκλεισμούς και στείρες διαχωριστικές αντιπαραθέσεις. 

Νέος Δήμος- Νέοι άνθρωποι- Νέα Πρόταση.

Η υποψηφιότητά μας αντανακλά και εκπροσωπεί όλο το εύρος των πολιτικών θέσεων και όλες τις οικονομικές και κοινωνικές τάξεις της τοπικής κοινωνίας.

Συστρατευόμαστε με επίγνωση των αναγκών του τόπου μας και των υποχρεώσεών μας απέναντι στον πολίτη και το συνάνθρωπό μας. Πιστεύουμε και επιθυμούμε την κοινή δράση. Τη συμμετοχή των πολιτών εκεί όπου παίρνονται οι αποφάσεις .

Αντίπαλός μας η απάθεια και η αδιαφορία.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός  μας ο άνθρωπος και οι καθημερινές του ανάγκες.

Στόχος μας η αποτελεσματική και διαφανής διοίκηση, που θα αξιοποιεί όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τους νέους συμπολίτες μας, που θα αναδεικνύει τον πλούτο του τόπου μας και τις ικανότητες των ανθρώπων του, που θα προβάλλει το φυσικό περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά της ιστορικής περιοχής μας, του Άργους Ορεστικού και του Ίωνα Δραγούμη,

προκειμένου:
 

 •  Να βγάλουμε τον τόπο μας από την απομόνωση και την ανέχεια
 •  Να δώσουμε ελπίδα στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας αξιοποιώντας ορθολογικά τις αγροτικές παραγωγικές δυνατότητές της
 •  Να παλέψουμε μαζί με τον εμπορικό και βιοτεχνικό κόσμο του δήμου μας, για την  αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς.
 •  Να συμπαρασταθούμε στις ομάδες των συμπολιτών μας που βρέθηκαν στο περιθώριο.
 •  Να σταθούμε δίπλα στη νεολαία μας, τη μαθητική και σπουδάζουσα, και να βελτιώσουμε το εκπαιδευτικό της περιβάλλον.
 •  Να καταστήσουμε εφικτή την επιστροφή στη γενέτειρα των νέων που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους αναδεικνύοντας δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Πιστεύουμε στην αξία της προσπάθειάς  μας.  Μπορούμε και κοιτάμε τον πολίτη στα μάτια γιατί ήμασταν, είμαστε, και θα είμαστε παρόντες, πάντα στο πλευρό του. Τα τέσσσερα τελευταία χρόνια αυτό δείξαμε. Εργαστήκαμε με εντιμότητα, ειλικρινή διάθεση προσφοράς, με εργατικότητα και έγνοια για τον πολίτη. Αναδείξαμε  τα προβλήματα και υποδείξαμε τεχνοκρατικές, καθαρές και εφικτές λύσεις γι αυτά.

Κατεβαίνουμε ανεξάρτητοι. Χωρίς υποκινητές, μακριά από μικροκομματικά και προσωπικά συμφέροντα, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς να υπονομεύουν τις αποφάσεις μας, χωρίς άλλο κίνητρο παρά μόνο την ειλικρινή μας αγάπη γι αυτόν τον ιστορικό τόπο.

Με επίγνωση των αναγκών του τόπου μας και των υποχρεώσεών μας απέναντι στον πολίτη καλούμε όλους τους συνδημότες μας να σταθούν δίπλα μας.

Μαζί να συζητήσουμε, μαζί να σχεδιάσουμε, μαζί να υλοποιήσουμε τη Νέα Πρόταση, για το Νέο Δήμο ως ελάχιστη παρακαταθήκη  στις επόμενες γενιές.

Facebook

Twitter

Φωτογραφίες

ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

 τηλ.: 24670 43712 - 43712

κιν.: 6932634244

e-mail: [email protected]

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

 • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
 • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
 • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
 • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
 • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
 • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
 • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
 • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας