ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Ως σκεπτόμενοι και ενεργοί πολίτες αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας σ’αυτές τις εκλογές με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό που θα έχει ως κέντρο της πολιτικής του τη βούληση του πολίτη και όχι τις κομματικές εντολές.Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές ο κάθε πολίτης θα αναρωτηθεί : «Κουραστήκαμε απ’ όλους και απ’ όλα. Όλοι ίδιοι είναι. » Η απάντηση είναι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι . Για να μπορέσει όμως να υπάρξει «ΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΑΣ» των πραγμάτων χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας . Μόνο με τη συμμετοχή μας καταδικάζουμε τους επίδοξους «σωτήρες» που χρόνια τώρα «σώζουν» την πόλη και την έχουν φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

 
Μόνο με την συμμετοχή μας θα αποκαλύψουμε την υποκρισία των τοπικών ηγεσιών που λόγω αδιαφορίας , ανικανότητας ή σκοπιμότητας έρχονται τώρα να «αγωνιστούν» για τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών. Μόνο με την συμμετοχή μας θα αποτρέψουμε κάποιους «πετυχημένους» επιχειρηματίες , που εμφανίζονται ως η λύση ανατροπής ενός συστήματος ,  που οι ίδιοι με τις ενέργειές τους τόσα χρόνια δημιούργησαν και εξέθρεψαν.Μόνο με την συμμετοχή μας μπορούμε να δώσουμε ορμή στον συνδυασμό μας ο οποίος διεκδικεί την ανάληψη της διοίκησης στο δήμο Χαλκιδέων γιατί θεωρούμε ότι μπορούμε να δώσουμε προτάσεις ελπίδας και διεξόδου στον πολίτη που κουράστηκε να είναι στο ίδιο έργο θεατής , που κουράστηκε να βλέπει τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα και τις ίδιες κομματικές επιλογές να εναλλάσσονται και οι τετραετίες να περνούν άπρακτες.Διεκδικούμε την διοίκηση του δήμου Χαλκιδέων γιατί πιστεύουμε πως μόνο μια δημοτική αρχή μαχητική και διεκδικητική , που δεν έχει σχέσεις εξάρτησης με τα κόμματα εξουσίας και τις επιλογές τους , μπορεί να λύσει τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δημότη  της Χαλκιδας και των δήμων που συνενώνονται με αυτήν .
 
Το όραμά μας για το νέο δήμο Χαλκίδας αποτελεί τον οδηγό για την πορεία μας προς τις εκλογές. Το όραμα αυτό αποτελεί την άλλη πρόταση , την αλλαγή φοράς των δημοτικών πραγμάτων. Η θάλασσα και ο τουρισμός, κυρίαρχο στοιχείο και για τους πέντε δήμους που ενώνονται, αποτελούν στόχο πρώτης προτεραιότητας για τον συνδυασμό μας με παρεμβάσεις στα λιμάνια , τις θαλάσσιες συγκοινωνίες , το εμπόριο και τις μεταφορές.  Ο πολιτισμός και η ανάδειξη των πολιτιστικών μας μνημείων και χαρακτηριστικών και η ευαισθησία μας για το περιβάλλον θα αποτελέσουν κύριο μέλημά μας. Η ποιότητα ζωής μας με καθαρό νερό και βιολογικούς καθαρισμούς αλλά και χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων είναι καίριας σημασίας ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν από τη νέα δημοτική αρχή. Η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος , η ελεύθερη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στην πόλη καθώς και η επέκταση των ελεύθερων χώρων και οι περιοχές πρασίνου αποτελούν κυρίαρχα σημεία της πρότασής μας.  Η οργάνωση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του δήμου επ’ ωφελεία του δημότη συνιστούν αταλάντευτο στόχο μας.   Μέσα σ’ αυτό το προγραμματικό πλαίσιο αναδεικνύεται ο στόχος της καλυτέρευσης της ποιότητας ζωής του πολίτη και η θετική εξέλιξη της καθημερινότητας του . 
 
Σάκης Κουκουβίνος

Αναλυτικά

Γεννήθηκα το 1966 στη Δροσιά. Αποφοίτησα από το Λύκειο Κανήθου. Σπούδασα: Στη Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου Στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Υπηρετώ στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Κωστοπούλου, δασκάλα και πατέρας δυο παιδιών. Το εκλογικό σώμα με εμπιστεύθηκε και υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Εύβοιας το 1994 , 1998 , 2002 .

Η ενασχόληση μου με τα κοινά αυτά τα χρόνια με όπλισαν με εμπειρία και γνώσεις αφού διαχειρίστηκα πλείστα θέματα ως υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ν.Α. Εύβοιας και ως Σύμβουλος σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών. Υπήρξα μέλος στις Νομαρχιακές επιτροπές ΠΕΧΩΔΕ , Παιδείας, Τουρισμού-Εμπορίου και αντιπρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών, Προμηθειών και Δημοσίων Έργων της Ν.Α. Ευβοίας. Το 2006 κατήλθα ως Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ανθηδώνας.

Facebook

Twitter

Video (Βίντεο)

Κανάλι YouTube: 

Φωτογραφίες

ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)
ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)
flickr.com Photo Stream: 

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

Κιν. 6944 535954

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας