Λαγονήσι, 25 Μαρτίου 2014

photo 5a EGNYA

Προσκεκλημένα από τη Δημοτική Κίνηση «Σύγχρονη Πόλη», τα 30 παιδιά της βραβευμένης χορωδίας του Γυμνασίου Επισκοπής, από το Ρέθυμνο της Κρήτης, επισκέφθηκαν σήμερα  το κέντρο κοινωνικής φροντίδας ΕΓΝΥΑ στο Λαγονήσι, κλείνοντας την πενθήμερη περιοδεία τους ανά την Ελλάδα.  Ετσι, στο ΕΓΝΥΑ γιόρτασαν την 25η Μαρτίου φέτος ο κ. Νίκος Βολάκος, επικεφαλής της Κίνησης, καθώς και πολλά μέλη της, συμμετέχοντας με όσους διαμένουν στο ΕΓΝΥΑ στην εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε η χορωδία. Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι όλοι μαζί αποφάσισαν να κλείσουν τη γιορτή ψάλλοντας τον Εθνικό Υμνο. Η χαρά και η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο ΕΓΝΥΑ ενώ εξαιρετική εντύπωση έκαναν στους επισκέπτες οι εκδηλώσεις αγάπης των συνανθρώπων μας που ζουν εκεί,  προς τους εργαζομένους που τους φροντίζουν και από τους οποίους ζητούσαν να τραγουδήσουν μαζί τους.

Η εορταστική ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε λίγο αργότερα σε κεντρικό εστιατόριο της Σαρωνίδας, όπου τα παιδιά της χορωδίας και οι συνοδοί τους γευμάτισαν με την οικογένεια του κ. Βολάκου καθώς και  φίλους και συνεργάτες του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου.  Οι μικροί μας φίλοι από την Κρήτη ενθουσιάσθηκαν από τις δραστηριότητες της ημέρας και από την περιοχή μας και στην ευχή «να ξανάρθετε» την ώρα του αποχαιρετισμού, απαντούσαν, λέγοντας: «Μακάρι!»

Η περιοδεία  της χορωδίας Επισκοπής ξεκίνησε από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Αθήνα, τραγουδώντας  για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, όπως έκαναν τις τελευταίες πέντε ημέρες και σε αριθμό άλλων κοινωφελών ιδρυμάτων φθάνοντας μέχρι και τη Θεσσαλονίκη.

Η περιοδεία οργανώθηκε από την καθηγήτριά τους μουσικής και υπεύθυνη της χορωδίας, κα. Ελλη Περίσογλου, υπό τη διεύθυνση της οποίας η χορωδία διεκδίκησε και  βραβεύθηκε πέρυσι στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα. Η χορωδία Επισκοπής αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα του αποτελέσματος που μπορεί να έχει το μεράκι και η προσπάθεια μιας εκπαιδευτικού.

Η Σύγχρονη Πόλη εύχεται σε όλους χρόνια πολλά για τη γιορτή του Ευαγγελισμού και της 25ης Μαρτίου!

Photo 3 - EGNYA photo 4 -EGNYA ??????????????????????????????? PHOTO 1 - EGNYA

Filed under: ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις