Λάζαρος Λωτίδης: Ζήτημα ημερών η ίδρυση εκαβ στην Πτολεμαϊδα

[700 εμφανίσεις]
Εικόνα άρθρου

Λάζαρος Λωτίδης: Ζήτημα ημερών η ίδρυση εκαβ στην Πτολεμαϊδα

 Την ίδρυση ΕΚΑΒ στην Πτολεμαΐδα ανακοίνωσε στην επίσκεψή του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Λάζαρος Λωτίδης. Σε συνεργασία με το Βουλευτή του Νομού Αλέκο Αθανασιάδη και μετά από επανειλημένες επικοινωνίες με τον διοικητή και τον υποδιοικητή του ΕΚΑΒ, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η ίδρυση του ΕΚΑΒ στην πόλη είναι ζήτημα ημερών. Στην επίσκεψή του στο Νοσοκομείο το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου ο Λάζαρος Λωτίδης αρχικά συναντήθηκε με τη Διοικητή κυρία Τάσα Μπούρτζου και στη συνέχεια συνομίλησε με εργαζόμενους σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου. Στα περισσότερα τμήματα οι εργαζόμενοι, γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, αναφέρθηκαν στο μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού.

 Ο Λάζαρος Λωτίδης έγινε δεκτός από τους εργαζόμενους με μεγάλη χαρά καθώς είναι παλιός «γνώριμος» του Νοσοκομείου, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν αντιπρόεδρος, αλλά και έχοντας συμβάλλει σε πολλές περιπτώσεις για την εξασφάλιση θέσεων ιατρικού προσωπικού και για την προμήθεια εξοπλισμού και την ίδρυση τμημάτων όπως η μονάδα τεχνητού νεφρού, η μονάδα εντατικής θεραπείας  και άλλες.

 Ο Λάζαρος Λωτίδης ανέφερε ότι πάντοτε στην πολιτική του διαδρομή το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο αποτέλεσε την πρώτη προτεραιότητά του και ότι ως δήμαρχος θα δώσει μάχη για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Νοσοκομείου το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε πολλά προβλήματα. Η προσπάθεια την τωρινής διοίκησης για τη διασφάλιση της λειτουργίας της Παιδιατρικής κλινικής είναι σε καλό δρόμο. «Μαζί με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και τους εργαζόμενους, ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, θα κάνουμε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο πρότυπο λειτουργίας για όλη την Περιφέρεια. Οι συμπολίτες μας δικαιούνται και αξίζουν της καλύτερης δυνατής περίθαλψης, καθώς βρισκόμαστε σε μια περιοχή ιδιαίτερα επιβαρυμένη περιβαλλοντικά, που προσέφερε και συνχίζει να προσφέρει στην εθνική οικονομία. Αυτό που ενδιαφέρει τον πολίτη είναι να έχει την καλύτερη περίθαλψη από όποια ειδικότητα χρειάζεται τη στιγμή που τη χρειάζεται. Σε αυτό εμείς είμαστε αδιαπραγμάτευτοι». 

Λάζαρος Λωτίδης
Η βαθμολογία σας: Τίποτα Μέσος όρος: 3 (1 vote)

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας