ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Η Πολυτίμη Λεονάρδου γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1970. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Πάρι Παππά και μητέρα τριών παιδιών. Είναι Ιατρός Ακτινολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στην Αμερική .

Εργάζεται ως Επιμελήτρια στο “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο. Την ειδικότητα έκανε στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας. Διετέλεσε Επιμελήτρια στα Νοσοκομεία της Αθήνας “Αλεξάνδρα”, “ΚΑΤ” και “Αττικόν”.

Είναι Ειδική Γραμματέας της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας και ενεργό μέλος πολλών Ευρωπαϊκών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών. Έχει συμ- μετάσχει ενεργά σε πολλά Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια, ενώ έχει δημοσιεύ- σει επιστημονικές εργασίες σε πολλά Ξενόγλωσσα και Ελληνικά περιοδικά. Είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων. Σπούδασε στην Iατρική Σχολή (Αγγλόφωνο Πρόγραμμα) του Πα- νεπιστημίου Pecs Oυγγαρίας. Μιλάει τρεις γλώσσες, Αγγλικά, Γερμανικά και Ουγγρικά.

Συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές το 2010 ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης με το συνδυασμό “Η Πεντέλη στο ύψος της” και εξελέγη τρίτη στο τοπικό διαμέρισμα της Πεντέλης.

Η κομματική της δράση στη ΝΔ ξεκινάει από την ΟΝΝΕΔ, ως μέλος της από 25ετίας. Σήμερα είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Μελισσίων και μέλος του Τομέα Γυναικών της ΝΔ στην Παλαιά Πεντέλη. Είναι μέλος της ΕΚΟ Ιατρών. Επίσης, συμμετέχει ενεργά ως μέλος στον Τομέα Υγείας της Γραμμα- τείας Εθελοντισμού και ΜΚΟ του κόμματος, καθώς και της Γραμματείας Γυ- ναικείων θεμάτων της ΝΔ. Eίναι ενεργό μέλος του Τομέα Υγείας και του Τμή- ματος Γυναικών της Β’3 Νομαρχιακής.

Το 2011 εξελέγη εκπρόσωπος του ΙΣΑ στον ΠΙΣ με την παράταξη της ΝΔ. Το 2009 εξελέγη πρώτο αναπληρωματικό μέλος της ΟΕΝΓΕ, ενώ ήταν και υπο- ψήφια για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ.

Με ζήλο και υπευθυνότητα διεκδικεί την εμπιστοσύνη σας για να αγωνιστεί από θέση ευθύνης για τον τόπο μας. Οραματίζεται ως νέα στην πολιτική και με την ευαισθησία πάντα της γυναίκας και μητέρας, να συμβάλλει στην προσπάθεια για μια χώρα ανθρώπινη, με κοινωνικό χαρακτήρα και με προσήλωση στον πολίτη, ιδιαίτερα τα παιδιά και τους αδύναμους συμπολίτες μας.

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας