ΛΩΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΛΩΤΙΔΗΣ  ΛΑΖΑΡΟΣ

Γεννήθηκε στους Πύργους Εορδαίας. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ασχολήθηκε ενεργά με το φοιτητικό συνδικαλισμό. Εργάστηκε ως δικηγόρος και άσκησε καθήκοντα αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.  

Με τη σύζυγό του Μαρία έχουν δύο παιδιά, την Ελεάνα και τον Κυριάκο. Ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ από το 1974, εκλέχτηκε σε όλα τα όργανά του, ξεκινώντας από Γραμματέας του Επαρχιακού Γραφείου Εορδαίας, μέλος της Ν.Ε. Κοζάνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. Από τον Οκτώβριο του 2001 μέχρι το Μάρτιο του 2004 ανέλαβε τα καθήκοντα του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, έχοντας την ευθύνη της συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονταν τα Ολυμπιακά έργα που είχε αναλάβει το Υπουργείο, ο Ολυμπιακός εθελοντισμός, οι Στρατολογικές Υπηρεσίες, η εποπτεία των Νομικών Προσώπων, η συμμετοχή του Υπουργείου στα σχέδια Πολιτικής Προστασίας, κλπ. Στην πρόσφατη κοινοβουλευτική περίοδο διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, ενώ ήταν υπεύθυνος του Τομέα Ετεροδημοτών του ΠΑΣΟΚ για το σύνολο της χώρας.

Αναλυτικά

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Είναι η ώρα των ιδεών, των προτάσεων και της ευθύνης απέναντι στα προβλήματα και απέναντι στους πολίτες που ζητούν λύσεις. Στην Εορδαία τα προβλήματα είναι ορατά και γνωστά, οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και οι λύσεις θα προέλθουν από εμάς τους ίδιους.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι σπουδαίο:

Θα βγούμε μπροστά, στο προσκήνιο, θα φτιάξουμε με συστηματική και συλλογική προσπάθεια έναν ισχυρό δήμο, διεκδικώντας τη θέση που μας ανήκει ή θα μείνουμε στα ίδια, στο περιθώριο, προσκολλημένοι σε αγκυλώσεις του παρελθόντος, διαρκώς παραπονούμενοι και αιχμάλωτοι της μιζέριας;
Εδώ ακριβώς επικεντρώνεται η δική μας προσπάθεια σε αυτές τις εκλογές: Να πείσουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Εορδαία για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι.

Είμαστε εδώ για να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις για τα ζητήματα της τοπικής ανάπτυξης και της διαφοροποίησης της οικονομίας μας, για να ανοίξουμε προοπτικές μέσα από την αξιοποίηση των υλικών, ανθρώπινων και πολιτισμικών πόρων που διαθέτουμε.

Είμσατε εδώ για να συζητήσουμε σοβαρά για τις επερχόμενες μεγάλες αλλαγές και να τις εκμεταλλευτούμε προς όφελος του τόπου μας.

Είμαστε εδώ για να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια που θα αξιοποιεί τα δυνατά μας σημεία, θα περιορίζει τις αδυναμίες μας, θα εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και θα αντιπετωπίζει αποτελεσματικά τις απειλές που υπάρχουν στο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Είμαστε εδώ για να σπάσουμε το φαύλο κύκλο που θέλει τον τόπο μας παρία και έρμαιο των αποφάσεων άλλων.

Είμαστε εδώ για να αναμορφώσουμε τόσο ριζικά το δήμο, ώστε να γίνει ο κύριος μοχλός ανάπτυξης της περιοχής, να παράγει και να προωθεί την καινοτομία, τη γνώση, την επιχειρηματικότητα, να αξιοποιεί τις ευκαιρίες και πάνω από όλα να υπηρετεί τον πολίτη.

Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε για την πραγμάτωση ενός οράματος που δεν είναι ανέφικτο.

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλους όσοι έχουν ιδέες, προτάσεις, μεράκι για τον τόπο, να συζητήσουμε, να συναποφασίσουμε, να συστρατευτούμε, να αγωνιστούμε μαζί, ενάντια στη μετριότητα, στη μιζέρια, στην παθητικότητα, στην ανυπαρξία οράματος, στην αναποτελεσματικότητα.

Μπορούμε να πάμε την Εορδαία μπροστά.

Μαζί με τους πολίτες πάμε την Εορδαία μπροστά!

 

 

Video (Βίντεο)

Video: 
See video

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

 Τηλέφωνο: 2103301623 

 Fax: 2461049599

Email: [email protected]

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΛΩΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας