ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ: 1949 ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ: ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «πολίτες για την αναγέννηση του Πειραιά»

Γνωστικό Επίπεδο: Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά , διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά, όπου υπήρξε και φοιτητής του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, Ομιλεί την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα

Συμμετοχές

 • Μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδας
 • Μέλος της ένωσης λογιστών πρωτεύουσας

Εργασιακή Εμπειρία

 • Ειδικός σύμβουλος του ΟΗΕ σε θέματα ανάπτυξης για Ασία και Αφρική
 • Στέλεχος της CityBank επί 8 έτη
 • Σύμβουλος πολυεθνικών επιχειρήσεων (Αγγλικών, Αμερικανικών, Ρωσικών,   Γερμανικών, Γαλλικών κ.λ.π.)

Άλλες δραστηριότητες

 • Δάσκαλος επί 2 χρόνια σε σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας στο Τορόντο
 • Γενικός γραμματέας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας του Αγίου Κοσμά
 • Μέλος του Συμβουλίου για τη διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία με πρόεδρο το Μανώλη Γλέζο.
 • Αρθρογράφος σε εφημερίδες του Πειραιά και απογευματινές

Πολιτική δραστηριότητα

 • Ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 έως το 1988
 • Ιδρυτικό μέλος του ΔΗΚΚΙ το 1995
 • Υπεύθυνος του Ιδεολογικού Τομέα του ΔΗΚΚΙ Κ.Ε.
 • Συμμετοχή το 2006 στο Δημοτικό Ψηφοδέλτιο συνεργασίας ΚΚΕ-ΔΗΚΚΙ
 • Υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ
 • *Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ¨πολίτες για την επιβίωση του Πειραιά¨2010 

Στρατιωτική Θητεία

 • Υπηρέτησε τη θητεία του ως μεταφραστής, διερμηνέας του ΝΑΤΟ επί διετία

Οικογενειακή κατάσταση

 • Είναι παντρεμένος και έχουν δυο παιδιά

 

Αναλυτικά

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ <<ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ>>

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
 
Αγαπητοί  φίλοι και φίλες,
 
Σήμερα  στον Δήμο Πειραιά  με την <<συγκυβέρνηση>> των Δημοτικών Συμβούλων
Του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.(με εξαίρεση κάποιους διαφωνούντες που και αυτοί τελικά ψηφίζουν όλες,σχεδόν,τις αποφάσεις),η αδιαφάνεια,η κακοδιαχείριση,κ.λ.π,έχουν σαν αποτέλεσμα ο Δήμος Πειραιά να είναι ένας χρεωκοπημένος Δήμος(αρκετοί υπάλληλοί του είναι απλήρωτοι επί μήνες),και που  ουσιαστικά ο Δήμος Πειραιά δεν διοικείται από τον Παναγιώτη Φασούλα, αλλά  από  μια ολιγάριθμη ομάδα ημετέρων(που δεν τους έχει εκλέξει ο Πειραικός Λαός), και  που  χάρις στον,εν πολλοίς,διαπλεκόμενο  Τοπικό Τύπο(ο οποίος  αποσιωπά η ωραιοποιεί  τα  σημερινά  χάλια του Δήμου),στην πραγματικότητα ο  Λαός του Πειραιά δεν γνωρίζει  ότι ο  Δήμος Πειραιά  είναι ένας χρεωκοπημένος Δήμος που βρίσκεται στα πρόθυρα της Oικονομικής και Διοικητικής κατάρρευσης,και με έργο ανύπαρκτο έως ελάχιστο(καθαριότητα, πράσινο, κυκλοφοριακό, κοινωνική πρόνοια, σχολεία, πολιτισμός, αντισεισμική καί αντιπλημμυρική προστασία, παραεμπόριο, εγκατάλειψη του Λιμανιού του Πειραιά κλπ.) 
 
Σήμερα ο Πειραιάς έχει καταντήσει μια τριτοκοσμική πόλη  που βυθίζεται καθημερινά  στην υπανάπτυξη  και στην μιζέρια.Πολλοί Πειραιώτες εγκαταλείπουν  την πόλη τους,αφού τίποτα δεν τους<<τραβάει>>
 
Ο  Πειραικός Λαός δεν είναι κομματικός στρατός κανενός κόμματος. Τα χρήμα τα του Ελληνα φορολογούμενου,και ειδικότερα των  Πειραιωτών δεν είναι ατομι κή περιουσία  του Δημάρχου Πειραιά  για να την διαχειρίζεται χωρίς προγραμ ματισμό και διαφάνεια.
 
Τα δύο κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φέρουν βαρύτατες ευθύνες για τον σημερινό κατήφορο της χώρας μας, αλλά και για τις κακές επιλογές τους στον Δήμο Πειραιά, μέ μοναδικό κριτήριο το στενό κομματικό τους συμφέρον καί  που έχουν καταντήσει τον Πειραιά Τριτοκοσμική Πόλη.
 
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ,ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ <<ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ>>ΠΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
 
Τον Νοέμβριο του 2010 πρέπει να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το χθές, τα πρόσωπα και τις πρακτικές του παρελθόντος,από οπου και αν προέρχονται.
 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ<<ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ>> ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ.   
 
ΚΑΛΟΥΜΕ,ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗ, ΙΣΧΥΡΗ,ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ  ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
 
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ  ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!
                                                   ***********
Στο πολυσέλιδο και προσεκτικά επεξεργασμένο πρόγραμμά μας,για τον Πειραιά,ανα λύονται ,μεταξύ των άλλων,και τα ακόλουθα:
 • *Λειτουργία  Δημοτικών Καταστημάτων Πώλησης Βασικών Προιόντων διατροφής με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για το συμφέρον των Πειραιωτών,αφού θα αγοράζονται κατευθείαν από τους Συνεταιρισμούς. Τα κάθε  είδους Μονοπώλια  δεν είναι ανίκητα.  Η <<ελάφρυνση>>στην οικονομική επιβάρυνση από τα βασικά είδη θα είναι καθοριΣτική.
 • *Δημιουργία Διεθνούς Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας στον Πειραιά.Η Ελληνική γλώσσα αποτελεί την μητέρα και τον βασικό τροφοδότη όλων των γλωσσών του κόσμου,και ο Δήμος Πειραιά  φιλοδοξεί να αποτελέσει τον παγκόσμιο μαγνήτη με το Διεθνές Κέντρο Πολιτισμού. Η Τοπική  οικονομία του Πειραιά  θα τονωθεί οικονομικά(ξενοδοχεία,εστιατόρια,βιβλιοπωλεία,καταστήματα ελληνικής λαικής τέχνης,κλπ,)τα μέγιστα,από τις επισκέψεις των  χιλιάδων ξένων συμμετεχόντων στα Ελληνόγλωσσα σεμινάρια που θα γίνονται(ετυμολογία-προέλευση της Ελληνικής γλώσσας και συνδεσή της με όλες τις σημαντικότερες ξένες γλώσσες)
 • *Ιδρυση Δημοτικής Βιομηχανικής Μονάδας<<Πράσινης>>τεχνολογίας(που θα κατα σκευάζει ανεμογεννήτριες, φωτοβολταικά πάνελ,κλπ)και που θα  αξιοποιεί το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του Πειραιά, που είναι άνεργο η υποαπασχολείται.
 • *Δημιουργία Μονάδας Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας(με αξιοποίηση της θάλασσας του Σαρωνικού) για την δωρεάν ηλεκτροδότηση του Πειραιά.Είμαστε σε επαφή τόσο με το Πολυτεχνείο όσο και με ξένους τεχνικούς οίκους. Το πλείστον της χρηματοδότησης θα είναι Κοινοτική.
 • *Ιδρυση Κέντρου  Ερευνας και Εφαρμογών  Ναυτιλιακών Πληροφοριακών Συστημάτων αλλά και Εμπορική Εκμετάλλευσή τους.Οι εμπειρίες και μόνο του Ελλη νικού εμπορικού στόλου σε θέματα logistics  είναι σημαντικές για να αρχίσει  το Κέντρο αυτό να απλώνεται στους ωκεανούς,καλύπτοντας ναυτιλιακές ανάγκες.
 • *Δημιουργία Δημοτικής Ακτοπλοικής Συγκοινωνίας ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.Θα σπάσουμε το Μονοπώλιο των ακτοπλοικών συγκοινωνιών.(Από το 2001 η αύξηση των εισιτηρίων  των πλοίων ανήλθε στο 441%!!!).Η Αρχή του ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ  ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ σε πολλές χώρες της ΕΕ (Η ΙΔΙΑ ΑΞΊΑ ΕΙΣΙΤΗΡΊΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ  ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ) θα εφαρμοσθεί.
 • *Ανέγερση του Κέντρου Πολιτισμού του Πειραιά, που θα αποτελέσει την κυψέλη για την πραγματική πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης του Πειραιά  με την πλήρη αξιοποίηση  των πνευματικών ικανοτήτων  του Λαού.
 • *Δημιουργία Υποδομών και Εκτέλεση Εργων για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.Εχουμε συντάξει ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης του Λιμανιού,που θα τεθεί στην κρίση του Πειραικού Λαού.
 • *Σοβαρή ενίσχυση των ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με λήψη κατάλληλων μέτρων και δράσεων,που ζούν,σήμερα,τον δικό τους γολγοθά. Ενίσχυση των επιχειρήσεων αυτών μέσω των Προμηθειών του Δήμου,που πρέπει να Διενεργούνται και με την συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.Προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί σε όσες επιχειρήσεις αντι μετωπίζουν έντονα προβλήματα βιωσιμότητας και ρευστότητας.Επίσης θα γίνει πάγωμα των ανταποδοτικών τελών για τέσσερα χρόνια για τις κατοικίες και τους μικροεπαγγελματίες του Πειραιά που αποτελούν την ραχοκοκκαλιά της πόλης,και απαλλαγή τους από τα τέλη καθαριότητας,με εξαίρεση τις Τράπεζες,τα μεγάλα Σουπερμάρκετς,τις μεγάλες Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων,κλπ.
 • *Νέες πραγματικότητες για Κυκλοφοριακό-Πάρκινγκ-Δημιουργία Ποδηλατόδρομων. Επικαιροποίηση της Κυκλοφοριακής Μελέτης και Εφαρμογή της με ενίσχυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς,Επέκταση και επίσπευση του Μετρό, Διέλευση του Τράμ με νέα χάραξη που δεν θα διχοτομεί τον Πειραιά,Μονοδρόμηση οδών, Εφαρμογή του Προγράμματος Στάθμευσης  Mobipark,Κατασκευή Υπόγειων Πάρκινγκ(στις παρυφές της πόλης)με κάλυψη  των κατασκευών αυτών με την φύτευση δένδρων(ένα πάρκινγκ για κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα του Πειραιά),και τα οποία θα χρησιμοποιούνται από τους Δημότες και τους Επιχειρηματίες του Πειραιά,ΔΩΡΕΑΝ,με την Επίδειξη της Δημοτικής τους Κάρτας.Δημιουργία ειδικών ζωνών για Ποδηλατοδρόμους.Πάρκα Κυκλοφοριακής Αγωγής. Αντιμετώπιση του όγκου των μετακινήσεων που προκαλούνται από το λιμάνι με επαναχάραξη των βασικών οδικών αρτηριών. Ολοκληρωμένη μελέτη και εφαρμογή των λύσεων για αξιόπιστη συγκοινωνία που θα Συνδέει τις γειτονιές του Πειραιά.
 • *Πράσινο-Καθαριότητα-Ανακύκλωση-Ποιότητα Ζωής-Ελεύθεροι Χώροι Αναψυχής θα είναι οι βασικοί πυλώνες της περιβαλλοντικής πολιτικής μας. Δενδροφύτευση Αυλών των Σχολείων,Λήψη μέτρων κατά της παράνομης κατάληψης Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων,Διαχείριση Αστικών Απορριμμάτων, ΕπέκταΣη Συστήματος Ανακύκλωσης,Προστασία του Κηφισού ποταμού από την ανεξέλεΓκτη  δράση βιομηχανιών και ιδιωτών,Ελεγχος στην εγκατάσταση κεραιών κινητής Τηλεφωνίας και απομάκρυνσή τους από κατοικημένες περιοχές,Λήψη μέτρων κατά της  ατμοσφαιρικής ρύπανσης,Ενέργειες για την παραχώρηση στον Δήμο Πειραιά του Στρατοπέδου Σακελλίωνα,και μετατροπή του σε χώρο πρασίνου,κλπ.  Να εφαρμοστούν νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και όλα τα Δημοτικά και Εκπαιδευτικά Κέντρα.
 • *Δημιουργία  Πολλαπλών Αθλητικών  Εγκαταστάσεων στον Πειραιά,για την Νεολαία μας, μακρυά από τον θάνατο των ναρκωτικών και Αξιοποίηση των παραλιαΚών Αθλητικών Εγκαταστάσεων για ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού.
 • *ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ(Δωρεάν Σίτιση δύο φορές την ημέρα και Διαρκής Ιατρική Παρακολούθηση των μαθητών σε όλα τα Δημόσια Σχολεία του  Πειραιά (Οδοντίατροι,Καρδιολόγοι,Ψυχολόγοι,κλπ),Αναβάθμιση του Δημοτικού Φορέα Πρωτοβάθμιας Υγείας, Ιδρυση Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και λειτουργία τους με ωράρια που να εξυπηρετούν τους εργαζόμενους γονείς, Ιδρυση Κοινωνικού Φαρμακείου, Ιδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου, Καταγραφή των Ανέργων,των Μονογονεικών και Διαλυμένων  Οικογενειών,Μοναχικών  Ηλικι ωμένων, κλπ, προκειμένου να τύχουν οικονομικής,ιατρικής, κλπ,Μέριμνας) Λειτουργία  Γραμμών  SOS  και Συμβουλευτικά Κέντρα και Υπηρεσίες στον Δήμο Πειραιά για κακοποιημένες γυναίκες.
 • *Αντισεισμική και Αντιπλημμυρική Προστασία του Πειραιά.
 • *Μεταφορά του ΟΚΑΝΑ εκτός κέντρου Πειραιά, σε κατάλληλο νοσοκομειακό χώρο.
 • *Ανέγερση(στον ίδιο χώρο που υπήρχε)τού προπολεμικού ιστορικού ρολογιού του Πειραιά.
 • *Ιδρυση του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Πειραιά, γιατί η μόρφωση δεν είναι ζήτημα γνώσης, είναι ζήτημα ζωής,με ελεύθερη είσοδο στον Πειραικό Λαό.
 • *Ανέγερση του Νέου και Σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου του Πειραιά.
 • *Ιδρυση του Διεθνούς Ναυτιλιακού Κέντρου του Πειραιά.
 • *Επαναφορά των <<Ποσειδωνίων>>εκδηλώσεων στον Πειραιά.
 • *Δημιουργία του Συνεδριακού και Εκθεσιακού κέντρου Πειραιά.
 • *Αξιοποίηση του Ραλλείου(με την σύμφωνη γνώμη όλων των μερών)στην Πλατεία Κοραή,ως και της Βίλλας  Ζαχαρίου στην Καστέλλα.
 • *Αποκατάσταση των δικαιωμάτων του Δήμου Πειραιά  στον Ο.Λ.Π.(Οργανισμό Λιμένα Πειραιά).Τα μεγάλα εργα με τους Κινέζους στον Πειραιά είναι μια αναπτυξιακή ευκαιρεία στον Πειραιά ,αλλά με βασικές προυποθέσεις,που ο Δήμος Πειραιά οφείλει να θέσει.
 • *Αποκατάσταση των παραλιών του Πειραιά και απόδοσή τους στον Λαό του Πειραιά,με ελεύθερη είσοδο.Ολοι οι πολίτες να έχουν άμεση πρόσβαση σε καθαρές και δωρεάν παραλίες.
 • *Μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά εκτός Κέντρου Πόλης.
 • *Ανάπτυξη δράσεων για την ανάδειξη των Αρχαιολογικών Χώρων,των Νεοκλασικών Κτιρίων, των Βιομηχανικών Κτιρίων,κλπ,του Πειραιά.Εμφαση ιδιαίτερη θα δοθεί στην  Ανάδειξη όλων των Αρχαιολογικών Μνημείων του Πειραιά. Γιατί τα οφέλη της <<βαρειάς βιομηχανίας>>που είναι ο Τουρισμός  πρέπει να έλθουν και στον Πειραιά.
 • *Δημιουργία της<<Ιπποδαμείου>>Δημοτικής Αγοράς Τροφίμων.Για να αποκτήσει οΠειραιάς,επί τέλους.μια σύγχρονη αγορά.
 • *Εκσυγχρονισμός του Οργανογράμματος του Δήμου και πλήρης διαφάνεια στις προσλήψεις  και τις εποχιακές θέσεις μέσω ΑΣΕΠ  με ανοιχτές διαδικασίες και κοινωΝικά κριτήρια.Θέλουμε τους εργαζόμενους του  Δήμου Πειραιά  όχι ανώνυμους αλλά με προσωπικότητα.Οχι ιδιωτικοποίηση του Τομέα Καθαριότητας.Οχι σε τριτοκοσμικές Και απαράδεκτες εγκαταστάσεις και συνθήκες εργασίας. 
 • *Δραστική περικοπή των Δραστηριοτήτων Επικοινωνιακού Επικοινωνιακού χαρακτήΡα (Δεξιώσεις,Συναυλίες,κλπ) Λεπτομερής καταγραφή των χρεών του Δήμου και επαναδιαπραγμάτευση των Δανείων του Δήμου,αφού πρώτα γίνει ο έλεγχος  από το Σώμα  Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες. Τέλος,τό Πρόγραμμα  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ  προβλέπει την ανάθεση στους Δήμους  όλων  των κοινωνικών υπηρεσιών(Παιδεία,Υγεία,Πρόνοια,κλπ)και όχι μόνο,αλλά χωρίς να καλύπτονται, επαρκώς, οικονομικά  από την Κεντρική Κυβέρνηση,με αποτέλεσμα οι Δήμοι  να αναγκασθούν στην επιβολή φόρων στους Δημότες τους.Ομως η ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ<<ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ>> στο πρόγραμμά της περιλαμβάνει μια σειρά δράσεις και έργα  τα οποία θα προσφέρουν κοινωνικό έργο  στον Πειραικό Λαό  αλλά και έσοδα στον Δήμο μας έτσι ώστε να κινείται άνετα  και αποτελεσματικά,και χωρίς να προσφεύγει σε φορομπηχτικά μέτρα εις βάρος των Δημοτών του,με Δράσεις όπως προαναφέρθηκαν(Δημοτικά  Καταστήματα  Πώλησης Βασικών Προιόντων Διατροφής σε χαμηλές τιμές,Δημοτικές ακτοπλοικές συγκοινωνίες Αργοσαρωνικού,Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας,Εγκατάσταση Μονάδας Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από τον Σαρωνικό Κόλπο,Ιδρυση βιομηχανικής Μονάδας <<Πράσινης Τεχνολογίας>>για κατασκευή Ανεμογεννητριών και Αιολικών Πάρκων,Ιδρυση Κέντρου Ερευνών και  Εφαρμογών Πληροφορικών Συστημάτων (Logistics)για τα Εμπορικά πλοία,κλπ   
 
Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.
 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
 
Δ.Λυμπερόπουλος
 
ΚΙΝΗΤΟ 6970925973
 
 

 

 

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

ΤΗΛ.: 210/3426451 - 6970925973

EMAIL: [email protected]

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

 • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
 • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
 • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
 • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
 • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
 • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
 • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
 • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας