ΝΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

[996 εμφανίσεις]
ΝΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

Ονομάζομαι Φωτεινή (Φώφη) Νέρη και γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένη με τον Τοπογράφο Μηχανικό Μιχάλη Αντωνιάδη από το Λευκοχώρι Αρκαλοχωρίου (Δήμου Μινώα Πεδιάδος), Κρήτης και μητέρα δυο παιδιών. Έχω σπουδάσει οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα τρεις δεκαετίες ως διευθυντικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων σε τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Έχω δραστηριότητα στον κοινωνικό, πολιτιστικό και οικολογικό τομέα ως ενεργό μέλος φορέων και ως μέλος του Δ.Σ. περιβαλλοντικού συλλόγου με πολύπλευρη δράση.
Είμαι ιδρυτικό μέλος της Δράσης, το κόμμα που ίδρυσε ο Στέφανος Μάνος το 2009 και ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να υποστηρίξω ενεργά μια πολιτική κίνηση. Επιλέγω σήμερα, να συμμετάσχω στον πολιτικό στίβο με το ψηφοδέλτιο της Δράσης-Φιλελεύθερης Συμμαχίας στο νομό Ηρακλείου, γιατί θεωρώ εθνικά κρίσιμη την συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία.
Οραματίζομαι την Ελλάδα οικονομικά ανεξάρτητη με ισχυρό ρόλο μέσα στην Ευρώπη, ικανή να ρυθμίζει και να συνδιαμορφώνει την εξέλιξη της ευρωπαϊκής ιδέας.
Πιστεύω ότι η Κρήτη μπορεί να γίνει πρότυπο οργάνωσης, λόγω του πλούτου της γης και των ιδιαίτερων περιβαλλοντικών συνθηκών. Επίσης, μπορεί να είναι πρωτοπόρα στον τουρισμό, τόσο λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου, όσο και λόγω της δυνατότητας παραγωγής αγροτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, αναπτύσσοντας και προσελκύοντας τουρισμό από όλο τον κόσμο και για όλη τη διάρκεια του χρόνου, απευθυνόμενη σε διαφορετικές ομάδες.
Εμείς οι άνθρωποι της Δράσης, απευθυνόμαστε στους πολίτες και όχι στους πελάτες.

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΝΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας