Οι επενδύσεις σε Ελληνικό και Αστέρα Βουλιαγμένης δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα της στρατηγικής συνεργασίας με τα Η.Α.Ε.

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Δήλωση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥπΕξ Ευ. Βενιζέλου μετά τη συνάντησή του με τον ΥΠΕΞ των Η.Α.Ε. Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan και την ολοκλήρωση της 2ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας – Η.Α.Ε.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να εκπροσωπώ την Ελληνική Δημοκρατία και την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σήμερα, γιατί η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις διμερείς εταιρικές σχέσεις Ελλάδος και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


Θέλω να υποδεχθώ με τους πιο θερμούς φιλικούς λόγους την Αυτού Υψηλότητα τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τον αγαπητό φίλο Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nayan, που είχε την καλοσύνη να αποδεχθεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα αυτή η δεύτερη μικτή συνάντηση, σε διυπουργικό επίπεδο, των δύο χωρών.
Η Υψηλότητά του επισκέπτεται για 5η φορά την Ελλάδα από το 2009, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία που αποδίδουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις διμερείς σχέσεις με τη χώρα μας.


Όπως τόνισε ο Υψηλότατος πριν από λίγο, η παρουσία, εδώ, της Εμιρατινής αντιπροσωπείας είναι και ένας εορτασμός του εξαμήνου της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, κατ΄ιδίαν και μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, και διαπιστώσαμε, για μια ακόμη φορά, ότι οι θέσεις μας, οι αντιλήψεις μας και η στρατηγική μας συμπίπτουν σε όλα τα ανοιχτά περιφερειακά και παγκόσμια ζητήματα.


Περισσότερα...

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις