Ομιλία στη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς κατά την επίσκεψή του στη Λαμία

                                                         Λαμία 3 Μαΐου 2014 

Ομιλία Ευάγγελου Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ,
στη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς
κατά την επίσκεψή του στη Λαμία

Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους των φορέων για τη συμμετοχή τους, για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση και για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη συζήτηση. Όλα όσα ειπώθηκαν είναι σοβαρά, γνωστά τα περισσότερα, με εξαίρεση κάποιες τοπικές αναφορές, αλλά τα θέματα πανελληνίου ενδιαφέροντος φυσικά γνωστά, όμως είναι χρήσιμο να τα ακούει κανείς από ανθρώπους που τα ζουν στην πράξη εκτός Αθηνών, γιατί έτσι νομίζω ότι αποκτούμε και μια πιο αυθεντική εικόνα για την πραγματικότητα.

Σας ευχαριστώ διπλά λοιπόν και για την παρουσία και για την παρουσίαση των θεμάτων. Βεβαίως, η βασική προϋπόθεση της παρουσίασής σας ήταν ότι εμείς ως κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, η Ελιά, στην οποία μετέχει και μέσω της οποίας μάχεται το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά εγώ ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, μπορούμε και οφείλουμε να παίξουμε ένα ρόλο στην αντιμετώπιση αυτών των μεγάλων θεμάτων, μεγάλων, μεσαίων, μικρότερων, εθνικών, τοπικών.

Αυτό είναι αλήθεια, εφόσον ισχύουν οι θεμελιώδεις δημοκρατικοί κανόνες, δηλαδή εφόσον θέλει ο ελληνικός λαός να έχει μια σταθερή κυβέρνηση κι εφόσον θέλει η κυβέρνηση αυτή να εφαρμόζει μία πολιτική, η οποία, με κόπους θυσίες και βάσανα, οδηγεί από το σημείο μηδέν της απόλυτης κρίσης, της κρίσης της υπαρξιακής της χώρας, τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Στην ομαλότητα, την κανονικότητα, την ισοτιμία μέσα στην Ευρώπη, την αυτοδυναμία μέσα στην παγκόσμια και την ευρωπαϊκή αγορά.

Και είναι αλήθεια ότι εμείς δε βρισκόμαστε σε μια κυβέρνηση συνεργασίας επειδή είχαμε πολύ την επιθυμία να είμαστε το δεύτερο κόμμα σε μία κυβέρνηση συνεργασίας με τη Ν.Δ. που είναι ο μεγάλος ιστορικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια της μεταπολίτευσης. Εμείς βρεθήκαμε σε μία κυβέρνηση για λόγους εθνικής ανάγκης, επειδή η χώρα έπρεπε να ακολουθήσει μία δύσκολη γραμμή, τη μόνη ασφαλή και συγκεκριμένη.

Περισσότερα...

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις