ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννημένος το 1950 στο Λιβαδερό, ζει στα Σέρβια από τα γυμνασιακά του χρόνια. Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ, εργάσθηκε ως Γεωπόνος στον ΕΛΓΑ, στον ΣΕΠΟΠ Βελβεντού και αργότερα στην ΑΤΕ. Σήμερα έχει τη θέση Δ/ντη στο υποκατάστημα της ΑΤΕ bank (κεντρικής πλατείας Κοζάνης). Το 1998 εκλέχτηκε νομαρχιακός σύμβουλος στο Νομό Κοζάνης. Είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Λιάκου και έχει δύο παιδιά.

Αναλυτικά

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες,

Μια νέα πραγματικότητα προέκυψε με το νόμο «Καλλικράτης» και την δημιουργία του νέου μεγάλου Δήμου μας. Μια τομή πρωτοποριακή αλλά και με μεγάλες ευθύνες και εντάσεις και διαφωνίες. Σε  αυτές τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν καλείται η τοπική κοινωνία να  δράσει να οργανωθεί. να λειτουργήσει, να συνθέσει, να αμβλύνει και να  μηδενίσει στις διαφορές που ανέκυψαν και ενωμένη να βαδίσει, για να  αντιμετωπίσει τα προβλήματα που η ίδια βιώνει και άρα τα γνωρίζει και  είναι εκείνη μόνη μπορεί να τα επιλύσει.

Τις ανησυχίες αυτές αλλά και τις ελπίδες, τις προσδοκίες αλλά και τις  επιφυλάξεις και αντιθέσεις αυτές συμμερίζομαι και έτσι αποφάσισα να  αναλάβω πρωτοβουλία για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου, μαζί με σας,  την κοινωνία του Δήμου, με την φιλοδοξία να ενώσω όλες τις ανανεωτικές,  δημιουργικές και υγιείς δυνάμεις του τόπου, με σκοπό την υπηρεσία των  δημοτών. Η απόφασή μου αυτή δεν πηγάζει από οποιαδήποτε πολιτική  μου φιλοδοξία, αλλά από μια εσωτερική διάθεση να προσφέρω τις υπηρεσίες  μου για ένα καλύτερο αύριο με ανιδιοτέλεια, αγάπη και ανθρωπιά.

Με την διαμόρφωση του νέου χάρτη της Τ.Α, οι ανάγκες του νέου Δήμου αλλά κυρίως των κατοίκων του θα είναι αυξημένες. Όλα τα δημοτικά διαμερίσματα που συγκροτούν το νέο Δήμο, έχουν το  αρνητικό προνόμιο να είναι παραμελημένα και εγκαταλελειμμένα και τα  περισσότερα από αυτά να υφίστανται την αφαίμαξη του πληθυσμού τους. Αυτό θα το πετύχουμε με κοινή προσπάθεια, βαδίζοντας μαζί με  αποφασιστικά βήματα, στο δρόμο που η κοινωνία θέλει, ενωμένοι και όχι  διχασμένοι, ελεύθεροι και όχι δέσμιοι των πολιτικών σκοπιμοτήτων, με  γνώμονα το συμφέρον του τόπου και όχι των κραυγών των κομμάτων ότι  «κέρδισαν ακόμα ένα Δήμο»,αδιαφορώντας μετά την καταγραφή αυτή για τα  προβλήματα που εμείς θα αντιμετωπίζουμε και μετά τις εκλογές.

Με  ποιο κριτήριο η Αθήνα ορίζει υποψηφίους και αποφασίζει για την τύχη  μας;Αν πράγματι την ενδιέφεραν τα προβλήματα και όχι η πολιτική  κερδοσκοπία, θα ήταν λιγότερα και όχι αναρίθμητα και τεράστια τα  προβλήματα και η πρακτική αυτή των κομμάτων ισοδυναμεί με διορισμό  δημάρχων και όχι με εκλογή, που η ίδια κοινωνία οφείλε και πρέπει να  εκλέγει. Ας αγνοήσουμε και ας απορρίψουμε λοιπόν τις κομματικές  παρεμβάσεις και επιλογές.

Πεποίθηση μας είναι ότι η συστράσευση  όλων των δημιουργικών, ανανεωτικών και υγιών δυνάμεων, μπορούν να  αποτελέσουν μοχλό πίεσης για την επίλυση των πιο πάνω προβλημάτων και  την συγκράτηση του πληθυσμού στις εστίες του. Έχουμε την ακράδαντη  πίστη ότι καθολικό είναι το αίτημα των δημοτών και της κοινωνίας  να  ενώσουμε όλοι μαζί την αγωνία και να την κάνουμε ελπίδα, την αγάπη για  τον τόπο να την κάνουμε δύναμη για δημιουργία και ανάπτυξη, την ανησυχία  μας για το μέλλον μια δημιουργική προοπτική.

Πιστεύω μας είναι ότι  για την επίτευξη των πιο πάνω στόχων απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά. Φιλοδοξία μας οι πολίτες να είναι συνεργάτες του Δήμου και ο Δήμος  υπηρέτης των πολιτών. Μακρυά από μας οι κομματικές επιρροές, τα χρίσματα και η υποταγή των συμφερόντων του Δήμου σε πολιτικές σκοπιμότητες. Εφθασε η ώρα να εργαστούμε, να ενεργοποιηθούμε να δημιουργήσουμε.

Δεν μας ταιριάζει η μιζέρια αλλά η υπερηφάνεια και η αισιοδοξία. Ισότιμα  όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα,που αποτελούν το νέο Δήμο μας  μπορούν να συνυπάρξουν,να συνεργαστούν, να συνδημιουργήσουν χωρίς  αποκλεισμούς και διακρίσεις. Ολοι μαζί εμείς, που εκφράζουμε την  ελπίδα,την ανανέωση,την εργατικότητα,τον ενθουσιασμό και την θέληση  ξεκινούμε την κοινή νέα πορεία για να δημιουργήσουμε ανοιχτούς ορίζοντες  για τον Δήμο μας.

 

                                         

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού

Επικοινωνία

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας