ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

[1366 εμφανίσεις]
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Πασχάλης Παπαχριστόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δράμα. Τέλειωσε το Λύκειο και σπούδασε Μάρκετινγκ και Διαφήμιση στα ΤΕΙ Αθηνών. Εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες κυρίως στον χώρο του Μάρκετινγκ της Διαφήμισης και Έρευνας Αγοράς στην Αθήνα. Με το τέλος της στρατιωτικής του θητείας, το 1983 προσελήφθηκε (κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες όπου και εργάζεται. Παράλληλα συνέχισε τις πανεπιστημιακές του σπουδές, αποκτώντας πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς σχέσεις και Στρατηγική.

Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή εχει εργαστεί στον τομέα των μεταφορών, της ενέργειας, των διεθνών σχέσεων, της εκπαίδευσης, της διαχείρισης προσωπικού (διοικώντας το μεγαλύτερο πρόγραμμα stagiaires στον κόσμο). Είναι σήμερα ενός τμήματος 46 ατόμων στην Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης. Εργάζεται ανελλιπώς από την ηλικία των 17 ετών. Είναι παντρεμένος και εχει τρεις κόρες.
Διατέλεσε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Πανμακεδονικης Ένωσης Ευρώπης, πρόεδρος της Ένωσης Μακεδόνων Βελγίου, Γραμματέας του Συμβούλιου Αποδήμου Ελληνισμού (ΣΑΕ), και είναι πρόεδρος της διεθνούς ΜΚΟ "Ευρωπαίοι του Κόσμου" της συνομοσπονδίας των Εθνικών οργανώσεων αποδήμων Ευρωπαίων πολιτών που αντιπροσωπεύει τα 50-60 εκατομμύρια αποδήμων Ευρωπαίων πολιτών ανά τον κόσμο.

"Παρόλη την έντονη δράση μου στα κοινά και στα θέματα αποδήμου Ελληνισμού, δεν ανακατεύθηκα ποτέ μέχρι σήμερα ενεργά με την πολιτική. Έχοντας μια αλλεργία με τους κομματικές ίντριγκες και τους αντίστοιχους θεσμούς και μηχανισμούς απείχα συνειδητά μέχρι σήμερα.Όμως ανακαλύπτοντας ότι υπάρχουν και άλλοι ενεργοί πολίτες που μοιράζονται τις απόψεις και σκέψεις σε ένα καινούργιο κίνημα την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική για πρώτη φορα στην ζωή μου. Πιστεύω ότι έφτασε πλέον η ώρα να παραμεριστούν οι επαγγελματίες πολιτικοί και την τύχη της πατρίδας μας να αναλάβουν οι ενεργοί, δημιουργικοί, παραγωγικοί και σκεπτόμενοι πολίτες. Το οφείλουμε στον Ελληνισμό, στην πατριδα μας και στα παιδιά μας".

 

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας