Πρωτοσέλιδα στο e-politikos.gr

[835 εμφανίσεις]

Επιλέγουμε σε κάθε πόλη  τις  πιο καταξιωμένες  εφημερίδες προκειμένου να συνάψουμε μια αμφίδρομη σχέση. Σας  παρέχουμε χώρο στην ιστοσελίδα μας όπου μπορείτε, με πολύ απλά βήματα, να προβάλετε καθημερινά το εξώφυλλο της εφημερίδας σας. Για όσες εφημερίδες διατηρούν επίσημη ιστοσελίδα η παρουσία τους στην e-politikos θα αποτελέσει  αφενός μια συμπληρωματική προβολή αφετέρου μια ακόμα είσοδο στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Για όσες εφημερίδες δεν διατηρούν ιστοσελίδα, η προβολή τους στο e-politikos , θα αποτελέσει την απαραίτητη παρουσία τους στο διαδίκτυο   μέσα από την παρουσίαση του εξώφυλλου αλλά και από το <<ανέβασμα>> στην ιστοσελίδα, όσων άρθρων κρίνουν σκόπιμο. 

Χιλιάδες επισκέπτες μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βλέπουν το εξώφυλλο σας παίρνοντας πληροφορίες για το έντυπο, θα ενημερώνονται για τα κυριότερα θέματα και τίτλους του τρέχοντος τεύχους ή φύλλου, και θα μπορούν να γίνουν εύκολα συνδρομητές σας επικοινωνώντας απευθείας μαζί σας.

Επιπλέον μοιραζόμαστε όλα τα οφέλη από την διαδικτυακή διαφήμιση που πραγματοποιεί  το e-politikos προσδοκώντας στην αύξηση της επισκεψημότητας, σε αριθμό μεγαλύτερο από 5000 επισκέπτες καθημερινά. Η μοναδική υποχρέωση από την μεριά σας θα είναι η τοποθέτηση του λογότυπου <<διαβάστε μας στο e-politikos>>   σε ευκρινές σημείο στο εξώφυλλο η στο οπισθόφυλλο της εφημερίδας ή ένας σύνδεσμος (link) στην ιστοσελίδα της εφημερίδας σας.

Στο παρακάτω link σας αναλύουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες: http://www.e-politikos.gr/content/odigies-ypobolis-ylis-efimeridon

Λίγα λόγια για το e-politikos

Η ιστοσελίδα e-politikos αποτελεί ένα χρήσιμο δυναμικό και σύγχρονο εργαλείο που στοχεύει στην αντικειμενική παρουσίαση και προώθηση του συνόλου του πολιτικού κόσμου  και των δράσεων του, στην Ελληνική Επικράτεια. Ο ιστοχώρος λειτουργεί ως κόμβος πληροφοριών σχετικά με κάθε πολιτευτή (βουλευτές, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους) και ακόμα ως δίαυλος επικοινωνίας με τον πολίτη.

Η ομάδα του e-politikos  βρίσκεται καθημερινά σε επαφή  με τους πολιτικούς και τους συνεργάτες τους, συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση των θέσεων και του έργου τους. Με άριστη γνώση της τεχνολογίας και των κανόνων του διαδικτύου, χρησιμοποιούμε όλα τα απαραίτητα  επικοινωνιακά εργαλεία για μία αποτελεσματική προβολή.  

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας