ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 και αποφοίτησε από το Αρσάκειο Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη Ψυχολογία και στην Πληροφορική. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Kingston University (U.K.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζει Αγγλικά, και είναι κάτοχος των διπλωμάτων Proficiency του Cambridge University-U.K. και του Michigan University -U.S.A. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως στέλεχος επιχειρήσεων oπτικοακουστικών μέσων. Εξελέγη, πρώτη σε σταυρούς γυναίκα, Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης το 1998 με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη-Αναγέννηση» του Δημάρχου κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Εκλεγμένος/νη: 
Βουλευτής

Αναλυτικά

Επανεξελέγη, πρώτη σε σταυρούς μεταξύ όλων των υποψηφίων, Δημοτική Σύμβουλος, το 2002. Εξελέγη Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης (2001-2002). Διετέλεσε Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Διετέλεσε Εντεταλμένη Σύμβουλος Επικοινωνίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Μέλος στις Επιτροπές Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Επαγγελματικής Κατάρτισης και Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και μέλος του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός». Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου «Παπάφειο». Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Ε΄ Διαμερίσματος και Πρόεδρος της 93ης Σχολικής Επιτροπής. Διετέλεσε εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης για την διεκδίκηση της EXPO 2008 και μέλος της Ομάδας Επικοινωνίας, από τον Οκτώβριο του 2002, που εισηγήθηκε σειρά ενεργειών προβολής της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε στις παρουσιάσεις της πόλης της Θεσσαλονίκης, ως υποψήφιας για την διοργάνωση της EXPO 2008, στη Γενική Συνέλευση του Β.Ι.Ε. στο Μονακό (Δεκέμβριος, 2002), στην συνάντηση εργασίας στο Παρίσι (Ιανουάριος, 2003), στη Γενική Συνέλευση του Β.Ι.Ε. στο Παρίσι (Ιούνιος, 2003) και στο Συμπόσιο της Τεργέστης (Ιούνιος, 2003). Σημαντική είναι η προσφορά της Έλενας Ράπτη στο τομέα του εθελοντισμού.

Η κοινοβουλευτική της παρουσία είναι αναλόγως παραγωγική με πλήθος παρεμβάσεων σε όλα τα θέματα αιχμής της Θεσσαλονίκης και σε όλα τα πεδία κοινωνικού ενδιαφέροντος. Συχνές είναι και οι επαφές της με τις κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, με πρόσφατες τις επισκέψεις και ομιλίες της στην κεντρική εκδήλωση του τμήματος γυναικών Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. Μονάχου και της ΝΟΔΕ Βαυαρίας και στην εκδήλωση της Οργάνωσης Νέων Ν.Δ. στο Μιλάνο. Τις ελεύθερες ώρες στο πρόγραμμα της ‘Έλενας Ράπτη σημαντική θέση έχει ο κινηματογράφος, το θέατρο, οι εκδηλώσεις πολιτιστικού και εικαστικού περιεχομένου.

Διαφήμιση

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

 

 

 

Facebook

Elena-Rapti on Facebook

Twitter

Video (Βίντεο)

Κανάλι YouTube: 

Επικοινωνία

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις