ΣΑΛΑΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

[992 εμφανίσεις]
ΣΑΛΑΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκα το 1966 στην Αθήνα, από ανθρώπους απλούς, που έφυγαν απ το νησί τους γυρεύοντας μια καλύτερη ζωή...Εκαναν οικογένεια, δούλεψαν σκληρά, μεγάλωσαν και σπούδασαν 5 παιδιά...Κι όπως εκείνοι ένοιωθαν γερά δεμένοι με τις ρίζες τους, έμαθαν κι εμάς ν'αγαπάμε και να νοσταλγούμε τον τόπο μας! Να λέμε με περηφάνια ότι είμαστε απ' την Μυτιλήνη!

Σπούδασα φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Εδώ και 20 χρόνια διατηρώ ένα μικρό, συνοικιακό φαρμακείο.Παλεύω, απ την μια με ότι βασανίζει την σωματική και ψυχική υγεία του κόσμου,
κι απ την άλλη με ένα κράτος που δείχνει ανάλγητο απέναντι στα προβλήματα των δικών του ανθρώπων!
Αυτό με πίκραινε, με θύμωνε...ένιωθα προδομένη απ την ίδια μου την πατρίδα!Απ την οικογένεια μου με έμαθα  να αγωνίζομαι, να πηγαίνω μόνο μπροστά, μένοντας πάντα πιστή στις αρχές μου!

Δεν είχα ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες μου προκάλεσαν αλλεργία...Μέχρι που ανακάλυψα την Δημιουργία, ξανά! Τότε κατάλαβα, ότι δεν είναι η πατρίδα που μας πληγώνει,αλλά οι λάθος άνθρωποι, που εμείς τους επιτρέψαμε να ορίζουν τις ζωές μας!

Στο πρόσωπο του ιδρυτή Θάνου Τζήμερου, στους 220 συνυποψήφιους βουλευτές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα απλά μέλη που συνάντησα, βρήκα ήθος, σοβαρότητα και συνέπεια λόγων και έργων! Ανθρώπους αξιόλογους...γιατί αγωνίζονται καθημερινά! Γιατί είναι σκεπτόμενοι, με την απλή κοινή λογική! Τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη η χώρα μας για να καταφέρει να βγει απ' τα αδιέξοδα της...Οχι ανεπάγγελτους πολιτικάντηδες με παχουλούς μισθούς κι ακόμα πιο παχουλά ψέμματα!

Γι αυτό πήρα την απόφαση να στηρίξω αυτό το καινούριο κίνημα, με όλη μου την καρδιά! Κι αν κατεβαίνω πρώτη φορά υποψήφια σε εκλογές, και μάλιστα στην ιδιαίτερη μου πατρίδα, είναι γιατί πιστευω ακράδαντα πως η Δημιουργία αξίζει πραγματικά να της δώσουμε μια ευκαιρία...

με την ψήφο μας!

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΣΑΛΑΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας