ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)

ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗ

Γεννήθηκε το 1974 στα Γρεβενά και μεγάλωσε στην Εράτυρα Κοζάνης. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακό στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων.

 

Επαγγελματικές / Πολιτικές / Κοινωνικές δραστηριότητες:

 • Στέλεχος της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. (ΑΝΚΟ). Απασχολείται στο Τμήμα Ανάπτυξης της Υπαίθρου, με αντικείμενο την υλοποίηση της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ (έλεγχο, παρακολούθηση και επίβλεψη), ενώ ασχολήθηκε και με την αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων του ΟΠΑΑΧ του ΕΠΑΑΥ και του ΟΠΑΑΧ του ΠΕΠ, σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.
 • Συμμετείχε στην εκπόνηση Επιχειρηματικών Σχεδίων Δράσης για Δήμους του Νομού Κοζάνης, στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών, γεωτεχνικών μελετών, αρδευτικών μελετών και περιβαλλοντικών μελετών.
 • Ασχολήθηκε επίσης με την καλλιέργεια και διαχείριση ενεργειακών φυτών για την παραγωγή και χρήση βιομάζας.
 • Ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολήθηκε με την εκπόνηση μελετών για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων, γεωργο-οικονομοτεχνικών μελετών, καθώς και με τη σύνταξη φακέλων υποψηφιότητας νέων αγροτών, σχεδίων βελτίωσης κ.λ.π.
 • Παράλληλα, ως εκπαιδευτής πιστοποιημένος από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., συμμετέχει σε σεμινάρια που υλοποιούνται στην περιοχή του Νομού Κοζάνης και αφορούν αγροτικά θέματα.
 • Εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας.
 • Μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης.
 • Πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εράτυρας.

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά

Αναλυτικά

Φίλες και φίλοι,

Στη δίνη της δυσκολότερης περιόδου της μεταπολίτευσης, η σημαντική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Όλοι εμείς που ανήκουμε στη νέα γενιά έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Δεν μπορούμε να ζούμε συνεχώς με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανεφάρμοστες πολιτικές υποσχέσεις. Ούτε όμως μας αξίζει να μένουμε αδρανείς κι αμέτοχοι μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται ερήμην μας και χειροτερεύουν την καθημερινή μας ζωή, εξαιτίας λανθασμένων επιλογών και πρακτικών του παρελθόντος.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό και φρέσκιες ιδέες τα χρόνια προβλήματα της περιοχής μας. Μέσα από το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας επιβάλλεται να κάνουμε την ανατροπή, να δώσουμε ένα χτύπημα στο κακό παρελθόν και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, για ένα ασφαλές μέλλον για μας και τα παιδιά μας.  Ναι, αλλά πώς θα γίνουν αυτά, θα πείτε. Κι όμως! Διαθέτουμε αναμφισβήτητα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας. Η ορθολογική αξιοποίηση του μοναδικού στη χώρα φυσικού και ορυκτού πλούτου, η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και η αναγνωρισμένη δημιουργικότητα των κατοίκων αποτελούν την παρακαταθήκη της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τις προτεραιότητες για την άσκηση έντιμης πολιτικής.

Έχοντας αυτές τις ανησυχίες, αλλά ταυτόχρονα και πολύ όρεξη για δουλειά, αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπαϊορδανίδη. Με αυτή μου την ενέργεια επιθυμώ την ψήφο σας στις προσεχείς εκλογές και δηλώνω ότι αποκλειστικός μου σκοπός είναι να συνδράμω τίμια και υπεύθυνα στην προσπάθεια για πρόοδο του τόπου μας.  Φίλες και φίλοι, εμείς οι νέοι άνθρωποι έχουμε την τεχνογνωσία, τη διάθεση και τη δύναμη να χαράξουμε μια νέα πορεία για τη Δυτική Μακεδονία. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε.

Αρχίζουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο!

Facebook

Φωτογραφίες

ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
flickr.com Photo Stream: 

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

 τηλ.: 6973553044

e-mail: esimandrakos@gmail.com

 

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ) στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

 • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
 • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
 • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
 • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
 • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
 • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
 • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
 • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις