ΣΙΟΡΕΝΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

[2502 εμφανίσεις]
ΡΑΝΙΑ ΣΙΟΡΕΝΤΑ (ΟΥΡΑΝΙΑ)

 Η Ράνια Σιορέντα γεννήθηκε το 1978 στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κλασσικό Λύκειο Αναβρύτων το 1996 και κατόπιν τελείωσε τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2001 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Εξειδικεύεται στο Αστικό, Εμπορικό και Φαρμακευτικό Δίκαιο, καθώς και στο Δίκαιο της Πληροφορικής και της Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Εργάσθηκε επί 7 έτη ως έμμισθη δικηγόρος - νομικός σύμβουλος σε πολυεθνική εταιρεία, ενώ ήδη σήμερα διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Αγαπά πολύ το χορό, το θέατρο, τη μουσική, το διάβασμα και τα ταξίδια, ενώ οτιδήποτε καινούργιο της κινεί το ενδιαφέρον σαν μαγνήτης. Είναι άνθρωπος των πράξεων και όχι μόνο των λόγων. Νοιάζεται και σέβεται τους συμπολίτες και συνανθρώπους της και πιστεύει στη συλλογική δράση.

Η κατάσταση που βιώνει η χώρα και η ύπαρξη της «Δημιουργία ξανά!» της έδωσαν το έναυσμα να ασχοληθεί περαιτέρω με τα κοινά και να προσπαθήσει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο και η ίδια, βάζοντας το μικρό της λιθαράκι, στην αλλαγή των κακώς κειμένων και ενός συστήματος που συνεχώς βουλιάζει, με μόνο σκοπό την βελτίωση του μέλλοντος των προηγούμενων γενεών, της δικής της και των επόμενων που ακολουθούν.

Θεωρεί ότι η χώρα μας δεν μπορεί να προοδεύσει με θαύματα, λαϊκίστικες πολιτικές θεωρίες και μεταξωτές κορδέλες, αλλά με σκληρή και μεθοδική δουλειά, καθώς και με θεμελιώδη αλλαγή του τρόπου σκέψης και δράσης από τον καθένα πολίτη της. Ξεκίνησε από τον εαυτό της και ελπίζει ότι δεν είναι πλέον η μόνη.

 

Φωτογραφίες

ΣΙΟΡΕΝΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΣΙΟΡΕΝΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας