ΤΖΙΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

[565 εμφανίσεις]
ΤΖΙΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Ο Γιάννης Τζιουράς είναι υπ. Διδάκτωρ Διεθνούς Δικαίου της Νομικής ΑΠΘ με υποτροφία αριστείας της επιτροπής ερευνών του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M.) Διεθνούς Δικαίου του τμήματος της Νομικής ΑΠΘ με άριστα, όπως και Πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών, Οικονομικών & Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχίο με κατεύθυνση Πολιτικών Σπουδών και Διπλωματίας.

Στη διάρκεια των σπουδών του έχει ασχοληθεί με θέματα Διαστημικού Δικαίου και Πολιτικής καθώς και με θέματα Αφοπλισμού και Ελέγχου των Εξοπλισμών στο Διάστημα. Το θέμα της διδακτορικής του διατριβής έχει να κάνει με ζητήματα Διαστημικής Ασφάλειας και Διαστημικού Δικαίου. Ως φοιτητής έχει συμμετάσχει σε προσομοιώσεις των Ηνωμένων Εθνών στο εξωτερικό και εσωτερικό (Χάγη 2004, Γενεύη 2006, Θεσσαλονίκη 2005-7).

Το 2007 υπήρξε ασκούμενος στην Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών. Έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα σχετικά με Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκή Πολιτική στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά μεταξύ των οποίων «50 Χρόνια Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης: Η ΕΕ/ΕΚ από τη Συνθήκη της Ρώμης μέχρι σήμερα», (επιμ) Γκιόκα Χ., Κηπουρού Κ., Τσιάμη Ζ. ΕΚΕΜ 2007 (Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών), “Common Security in Outer Space” ΕΛΙΑΜΕΠ 2008 (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής) άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε και σε διεθνές επιστημονικό βιβλίο με τίτλο “Space Law: Legal contours”, επιμ. P.S. Vinay Kumar, των νομικών εκδόσεων Icfai University Press, Hyderabad, India 2009,κ.α. Επίσης άρθρο του φιλοξενήθηκε στην ετήσια έκδοση του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Δούκα «Σχολείο του μέλλοντος», Εκδόσεις Δούκα 2007, με τίτλο «Παιδεία και εκπαίδευση: Το μέλλον της εξουσίας». Η πιο πρόσφατη δημοσίευσή του είναι το “March of Millions: Upheaval in Arab World” ΕΛΙΑΜΕΠ Μάρτιος 2011. Τέλος μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Γεννήθηκε το 1983, μεγάλωσε και ζει στην Κοζάνη.

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΤΖΙΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας