ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Το Βόρειο Αιγαίο αποτελεί μια νησιωτική Περιφέρεια με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, σημαντικά πλεονεκτήματα και αρκετές αδυναμίες.  Βασικός άξονας της προσπάθειάς μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη. Η ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο, την ατομική και συλλογική πρόοδο των νησιωτών μας. Στοίχημά μας, η καλλιέργεια περιφερειακής συνείδησης και συλλογικότητας.

Βασικοί μας άξονες οι ίσες ευκαιρίες για όλα τα νησιά και η διεκδίκηση όσων μας αξίζουν από την κεντρική εξουσία. Ο Συνδυασμός μας έχει ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό στίγμα και μια ενωτική αυτοδιοικητική πρόταση, η οποία προτάσσει υπερτοπικές συνεργασίες με στόχο την ενίσχυση των διεκδικήσεών μας, με παρουσία και λόγο στον Εθνικό σχεδιασμό, αλλά και στις ευρωπαϊκές περιφερειακές πολιτικές που σχεδιάζονται.

Ο «Αγώνας για τα Νησιά μας», ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει όσα μας αξίζουν. Γι’ αυτό και απευθύνεται σε όλους τους νησιώτες συμπολίτες μας, ανεξάρτητα από την πολιτική ή κομματική τους προέλευση. Γιατί τα προβλήματα των νησιών μας, δεν έχουν χρώμα. Άλλωστε, αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.  Γι’ αυτό και θα είμαστε επικεφαλής όλων των κοινωνικών και λαϊκών αγώνων. Έτσι αντιλαμβανόμαστε το ρόλο μας και γι’ αυτό θα παλέψουμε.

Παράλληλα, πιστεύουμε στη λογοδοσία. Γιατί στη δική μας πολιτική αντίληψη, η λογοδοσία, συνδέεται άμεσα με τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους κατοίκουςτων νησιών μας. Ο αγώνας για τα νησιά μας, μας αφορά όλους. Αφορά πάνω από όλα στην ανάπτυξη και την πρόοδο, κόντρα στη συντήρηση και τις περιχαρακώσεις του χθες. Είμαστε εδώ για να προσθέσουμε και να πολλαπλασιάσουμε κι όχι να διαιρέσουμε ή να αφαιρέσουμε.

Με αυτό ως οδηγό, ξεκινάμε το Δημοκρατικό Αγώνα για τα Νησιά μας. Στις Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου, όλοι εμείς οι νησιώτες του Βορείου Αιγαίου, ενώνουμε δυνάμεις και προσπάθειες, για να έχει ο τόπος μας όλα όσα μας αξίζουν. Σε αυτόν τον αγώνα για τα νησιά μας, ζητάμε την πίστη όλων στους στόχους που καλούμαστε από κοινού να επιτύχουμε. Και σε αυτόν τον αγώνα, σας θέλουμε όλους μαζί μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα αυτό.

Χρειαζόμαστε τη συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων και όλων των ενεργών πολιτών των νησιών μας. Οι εκλογές του Νοεμβρίου, είναι μια μεγάλη μάχη που αφορά τις επιλογές μας για το σήμερα και το αύριο.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα διεκδικήσουμε και θα κερδίσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Αναλυτικά

Ο Παύλος Βογιατζής γεννήθηκε  στη Μυτιλήνη το 1957. Παντρεμένος με την εκπαιδευτικό κ. Δέσποινα Κομνηνού και πατέρας τριών παιδιών ασχολείται επαγγελματικά με την ελαιοκαλλιέργεια και το εμπόριο λαδιού. Από νεαρή ηλικία είχε έφεση στον αθλητισμό, με σημαντικές διακρίσεις στην κολύμβηση.

Μεγάλη του αγάπη ήταν και είναι η υδατοσφαίριση όπου διετέλεσε και διεθνής με την Εθνική μας Ομάδα.. Αυτή την αγάπη του, τη μοιράστηκε με τα παιδιά του Νομού μας, αφού για χρόνια εργάσθηκε ως προπονητής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, ενώ αργότερα έγινε και διεθνής διαιτητής  υδατοσφαίρισης.. Μάλιστα το  1987 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διαιτητών Υδατοσφαίρισης Ελλάδας.

Με την πολιτική  και τα κοινά ασχολήθηκε από πολύ νωρίς και διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ για δύο θητείες και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Την περίοδο 1989-1993 εργάσθηκε ως  Ειδικός Σύμβουλος- Συνεργάτης των Υπουργών Αιγαίου: Μανόλη Κεφαλογιάννη, Αντώνη Φούσα, Γιώργου Μισαηλίδη και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το πάθος για τον τόπο μας εκφράστηκε πρώτη φορά μέσα από την εκλογή  του ως Κοινοτικού Συμβούλου Σκοπέλου Γέρας το 1990. Από τότε συνέχισε με πίστη και όραμα την προσπάθεια του για τα νησιά μας. Το 1994 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Λέσβου , το 1998 Δήμαρχος Γέρας  και το 2002 Νομάρχης Λέσβου.

Το 1995 ήταν μαζί με άλλους αγρότες συνιδρυτής της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (Σ.Ε.Α) για το λάδι, όπου ακόμα  και σήμερα  ως απλό μέλος αγωνίζεται  ενεργά  για τα αγροτικά προϊόντα του νομού μας.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2002 εξελέγη Νομάρχης Λέσβου, ενώ στις 8 Μαΐου του 2005 τιμήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο με το οφίκιο του Άρχοντος Πρωτέκδικου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2006 επανεξελέγη Νομάρχης Λέσβου, από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 48,36%.

Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής «Νήσων και Νησιωτικής Χώρας» της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος και εκπρόσωπος της Ε.Ν.Α.Ε. στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007 – 2013.

 

 

Facebook

Video (Βίντεο)

Video: 
See video
See video
See video
See video

Φωτογραφίες

Παρασημοφόρηση από προσκόπους - 2005
Συνεδρίαση ΣΕΑ (Συντονιστής Επιτροπής Αγώνα για το λάδι)
Διανομή τροφίμων σε πολύτεκνες οικογένειες - 2004
Συνέδριο ΕΝΑΕ - 2010
Επίσκεψη Προέδρου Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στη Μυτιλήνη
Με τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη
Με τον πρόεδρο του ΚΘΒΕ κ. Νικήτα Τσακίρογλου
Κατάσβεση πυρκαγιάς στα Βατερά Λέσβου
Καρδινάλιος Castrillion Hoyos φιλοξενούμενος της ΝΑ Λέσβου
Συνεργασία με Σταύρο Μπένο και διάζωμα για τη διατήρηση μνημείων
Παρουσίαση: Άη Στράτης - Πράσινο Νησί

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

Εκλογικό κέντρο Μυτιλήνης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510-54260

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις