ΒΟΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΟΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Νίκος Π Βολάκος γεννήθηκε το 1967 στο Λαγονήσι και βαφτίστηκε στον ιερό ναό του Αγ.Νικολάου (παραλίας) το 1968. Πατέρας του είναι ο Παναγιώτης Αν. Βολάκος, με καταγωγή από τη Μάνη και μητέρα του είναι η Ειρήνη Κ. Σωτήρχου, με καταγωγή από τα Καλύβια Θορικού. Είναι παντρεμένος με την Τζούλη Σπ. Ζουρμπάνου, καθηγήτρια ξένων γλωσσών, Έχουν δυο παιδιά, τον Παναγιώτη, 8 ετών και τον Άγγελο, 7 ετών.

 

 

Αναλυτικά

Τις γυμνασιακές του σπουδές τις τελειώνει στο Θουκυδίδειο Λύκειο Καλαμακίου (1984), όπου διετέλεσε και πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου. Από το 1986 έως το 1990 σπουδάζει στο University of Newcastle Upon Tyne και αποκτά το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού. Το 1990 – 1991 παίρνει μεταπτυχιακό «Στατικός στις υπέργειες και υπόγειες κατασκευές», από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, βραβεύεται για τη μελέτη -κατασκευή της γέφυρας «Tyne bridge». Κατά τα έτη 1993-1994 υπηρετεί τη θητεία του στο Μηχανικό, στο Ναύπλιο, όπου διετέλεσε υπεύθυνος της ορχήστρας στη Λέσχη Αξιωματικών, θέση που κατέλαβε λόγω των σπουδών του στην κλασική κιθάρα , στο πιάνο και στην ορθοφωνία. Από το 1992 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ).

Διατηρεί επιχείρηση (Πολιτικός Μηχανικός) από το 2003, επί της Λεωφόρου Καλυβίων 49, στο Λαγονήσι. Το 2006 γίνεται μέλος της Δημοτικής Κίνησης Λαγονησίου. Το 2007 γίνεται μέλος του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου και το 2008 στο Ναυτικό Όμιλο Λαγονησίου (καταδύσεις). Τότε αποκτά και δίπλωμα ιστιοπλοΐας στο Ναυτικό Όμιλο Λαυρίου. Ακολούθως, εκλέγεται πρόεδρος στη Δημοτική Κίνηση «Σύγχρονη Πόλη», θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα. Εκτός από τις δεξιότητές του στη μουσική, ασχολείται με το σκάκι, το φιλοτελισμό, είναι συλλέκτης σπάνιων ορυκτών, είναι φιλόζωος, φυσιολάτρης και μελετητής της Ελληνικής κλασικής γραμματείας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Σπουδαιότερο «επίτευγμα» στη ζωή του, θεωρεί την οικογένειά του και ειδικότερα τα παιδιά του, που ονειρεύεται να μεγαλώσουν σε μια καλύτερη πόλη από αυτήν που βιώνουμε σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που ενεπλάκη με τα αυτοδιοικητικά. Να καταφέρει δηλαδή, να βελτιώσει την κατάσταση στο Δήμο, ώστε η γενιά που ακολουθεί, να ζήσει σε έναν τόπο φιλικό, σύγχρονο και για τον οποίο θα είναι όλοι περήφανοι. Κάτοικοι και επισκέπτες.

Video (Βίντεο)

Κανάλι YouTube: 
Video: 
See video

Φωτογραφίες

Ομιλία στο Ανθέλεια
ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΘΕΛΕΙΑ
Με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Λαγονησίου Κώστα Ιωαννίδη
Ομιλία στο Ανθέλεια
ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ NOVO CLUB ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ NOVO CLUB ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ
ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ NOVO CLUB ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

Επικοινωνία

Στ. Επικοινωνίας: 

Εάν ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα ή επικοινωνήστε απευθείας στα κάτωθι στοιχεία:

    Tηλ.:             (+30) 22910 71614
    Κινητό:        (+30) 697 7686574
    Φαξ:             (+30) 22910 71614
    Διεύθυνση:        Λεωφόρος Λαγονησίου - Καλυβίων & Ολύμπου 190 10, Λαγονήσι
    EMail:        [email protected]

Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

Επεξεργασία Προφίλ

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΒΟΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σχετικές Δημοσιεύσεις