ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

[1180 εμφανίσεις]
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Ο Χρήστος Μπεζιρτζόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ηλιουπόλεως. Έκανε σπουδές στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στο στρατό ξηράς εργάστηκε για 10 χρόνια στην Ελλάδα στο χώρο των νέων τεχνολογιών ως αναλυτής-προγραμματιστής, αρθρογράφος σε ημερίσια εφημερίδα, εισηγητής σεμιναρίων πληροφορικής και σύμβουλος σε ναυτιλιακά πληροφοριακά συστήματα.

Από το 1994, ζει στις Βρυξέλλες και εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπου προσελήφθει κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού. Έχει δουλέψει στις Γενικές Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, Ανταγωνισμού, Περιφερειακής πολιτικής και Εμπορίου, καθώς και στην Γενική Γραμματεία και το γραφείο της Επιτρόπου για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές υποθέσεις.
 

Έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία και δημοσιεύσει σειρά επιστημονικών άρθρων.
 

« Ανήκα για χρόνια στην σιωπηλή πλειοψηφία που άφηνε άλλους να αποφασίζουν για εμένα. Πιστεύω ότι για να αλλάξει η Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν οι Έλληνες! Όλοι έχουμε την ευθύνη να διαδραματίσουμε ενεργό πολιτικό ρόλο, να σταματήσουμε να συζητάμε μόνο για τα προβλήματα και να εμπλακούμε ενεργά για να τα λύσουμε.

Καταθέτω το πάθος μου για την καινοτομία και την αγάπη μου για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ. Έτσι απλά χωρίς περιτά λόγια και κρυμμένες ατζέντες, επειδή θέλω να είμαι περήφανος για την πατρίδα μου ΞΑΝΆ.
 

Η Ελλάδα με την οποία ταυτίζομαι και για την οποια θα εργαστω για να πραγματοποιήσω έχει ελεύθερο και δημιουργικό πνεύμα, είναι αξιοπρεπής και δίκαιη με τους πολίτες της. Ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος - αξιοκρατικό και παραγωγικό – που θα αποκτήσει ξανά τη θέση που της αξίζει στη διεθνή κοινότητα.
 

Δυνατά και Δημιουργικά »

 

  Αυτή είναι μια Δωρεάν Καταχώριση.

  Επεξεργασία Προφίλ

  Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
   
  Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
  Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

  Καταχώρηση Προφίλ Πολιτικού

  για καλύτερο αποτέλεσμα, H Φωτογραφία να είναι μεγαλύτερη από 200x200 pixels

  Οδός, αριθμός, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη/Χωριό

  Το  Δυναμικό Προφίλ  συμπεριλαμβάνει

  • Εκτενές βιογραφικό σημείωμα ή επικοινωνιακό υλικό της επιλογής σας,
  • Ενσωμάτωση των λογαριασμών σας από το Facebook, Twitter, YouTube, Flicker και άλλα,
  • Πολυμέσα: Φώτο Άλμπουμ, Αρχεία Βίντεο και Ήχου,
  • Συνδέσμους σε υπάρχουσες ιστοσελίδες σας, Συλλογές Ροής από άλλες ιστοσελίδες της προτίμησης σας (RSS)μ ,
  • Προσωπικό ιστολόγιο (BLOG)
  • Προφίλ πλήρης ανάπτυξης (70% της οθόνης) με δικό σας banner
  • Προώθηση του προφίλ σε διαφημιστικά bannes του e-politkos.gr
  • Προσαρμογές της παρουσίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας