ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φίλες και φίλοι , βιώνουμε τον πρόλογο μιας παρατεταμένης ύφεσης και μιας οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής κρίσης άνευ προηγουμένου για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα. 

Μια κρίση που δεν την προκάλεσαν οι νέοι, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι που υφίστανται τα μέτρα λιτότητας, αλλά οι διεθνείς -σε συνεργασία με τις εγχώριες- τραπεζο-οικονομικές ελίτ που εξακολουθούν και θησαυρίζουν από τη δυστυχία των πολλών.

Κάναμε την αυτοκριτική μας αλλά δεν σταματάμε εκεί. Αλλάζουμε ριζικά.

Μέσα από αυτή τη κρίση εμείς οι νέοι δε πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι, ζητάμε αξιοπρεπή διαβίωση και αξιοκρατία. Η Νέα Γενιά, η δικιά μας γενιά, απαρτίζεται από επιστήμονες με κοινωνική μόρφωση και διάθεση να συνδράμουν για να βγούμε από το αδιέξοδο της ύφεσης. 

Είναι ανάγκη να δώσουμε προοπτική. 

Προοπτική και νέους ορίζοντες από εμάς τους νέους που θέλουν να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους, γιατί είναι σειρά μας να βοηθήσουμε και να προσπαθήσουμε για την αλλαγή προς το καλύτερο. Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με υψηλά επίπεδα ανεργίας και αβεβαιότητας για το μέλλον χωρίς να ευθυνόμαστε εμείς οι νέοι για αυτό. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε εμείς το λόγο, το λόγο για τη δική μας ζωή. Εμείς που δε συμβιβαστήκαμε ποτέ και που έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη ροή της ιστορίας του τόπου μας.

Νέος θα πει να επιχειρείς να γκρεμίσεις τον κόσμο και να έχεις το θράσος να θες να οικοδομήσεις καινούριο, καλύτερο από αυτόν. Για αυτό το λόγο, δηλώνω παρών!

Ζιούζιος Δημήτρης

 

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Π.Ε. Κοζάνης

Δημοτικός Σύμβουλος Σερβίων Βελβεντού

Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου ΠΑΣΟΚ Ν.Κοζάνης

Twitter

Video (Βίντεο)

Κανάλι YouTube: 

Φωτογραφίες

ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επικοινωνία

Σύνδεσμος στο προφίλ του πολιτικού : 
 
Ενσωματώστε τον σύνδεσμο του/της ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στις ιστοσελίδες και blog σας, και προωθήστε το προφίλ του πολιτικού στο e-politikos.gr.
Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα:

Σχετικές Δημοσιεύσεις